barbarosso
Aktif Üye
- 7 Eki 2017
- 351
Ölçtüm 4 sıra kısa devre veriyorKablolar söküldükten sonra kondansatörleri ölçtünüz mü?
Ölçtüm 4 sıra kısa devre veriyorKablolar söküldükten sonra kondansatörleri ölçtünüz mü?
Söküp ölçün kondansatörler sağlam ise U2 Enteğre kısa devre kondansatörlerin diğer ucu U2 sol en alt bacağına gidiyor.Ölçtüm 4 sıra kısa devre veriyor
Söküp ölçün kondansatörler sağlam ise U2 Enteğre kısa devre kondansatörlerin diğer ucu U2 sol en alt bacağına gidiyor.
Rica ederim.Teşekkürler ?
yapabilirsem sonucu yazacağım.
Merhaba. Benzer sorunum var. Görüntü var ama açıldıktan bir süre sonra altındaki görüntü üste geliyor pır pır yapıp geçiyor. Ayrıca kartın ucundaki soketin birini sökünce ekranın o tarafı bembeyaz oluyor. Sizce sorun lvds kablosundan mıdır?Panele giden ffc kablonun birini t-con kartından ayırın tv yi çalıştırın ekranın yarısında beyazlık veya görüntü olacak mı? Yok ise söktüğünüz ffc kabloyu geri takın aynı işlemi diğer ffc kablo için yapın sonucu yazın.
Panel arızalıMerhaba. Benzer sorunum var. Görüntü var ama açıldıktan bir süre sonra altındaki görüntü üste geliyor pır pır yapıp geçiyor. Ayrıca kartın ucundaki soketin birini sökünce ekranın o tarafı bembeyaz oluyor. Sizce sorun lvds kablosundan mıdır?
Teşekkürler öyleyse İzmir’de bir servis araştırayımPanel arızalı
LVDS kablosunu temizledim biraz azaldı gibi veya psikolojikPanel arızalı
Panel fiyatları ve tv fiyatları bu haldeyken ben boş ekrana bakıp görüyormuş gibi bile yapabilirimLVDS kablosunu temizledim biraz azaldı gibi veya psikolojik
T-con değiştirdim sorun çözüldü..Panel arızalı
T-con değiştirdim sorun çözüldü..
T con katındaki soketin birini çıkarttım bu şekilde oldu sorun kartta mı paneldemi acaba