Suriye'de Yaşananlar Hakkında ( Ana Konu )

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,324
Ülkemizi yakından ilgilendiren Suriye konusunu tek bir başlık altında toplayalım dedim arkadaşlar , devamlı şehit başlığını görmek beni rahatsız etti.

İlk son dakikayı ben vereyim öyleyse , an itibari ile Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi açıklaması "Rejime ait Su-24 tipi 2 uçak düşürüldü”
Bu açıklamayı Suriye rejimi doğruladı.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Yazılı ve görsel kaynaklar ile paylaşımlar yapabilirsek daha sağlıklı ilerleriz bence.

Haber niteliğinde paylaşılan bilgiler kaynaksız şekilde buraya eklenirse (örneğin x şehidimiz var) konu siyasete kayınca sanki taraflarca karalama yapılıyormuş gibi algılanıp, "sen bunları x 'i kötülemek için söylüyorsun" gibi algılanır.

Bunun önüne geçmek için link, bilgi, belge, ses, video vs paylaşımından kaçınmayalım derim.

Saygı ve sevgi çerçevesinde sonumuz hayır olsun diyorum.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İleri derecede mantıklı bir yaklaşım olmuş elinize sağlık.
öso unsurlarının düşürdüğü siha nın rejime ait olduğu sanılırken bize ait olduğu ortaya çıktığı iddiaları var, konu detayını bilen var mı?
Türkiye den doğrulandı,
Yabancı basın da doğrulandı.
Suriye tarafında ise, sihalar tarafından 3 hava savunma sistemi 2 rejim uçağı düşürüldü, pilotlar atlayarak kurtuldu.

Ayrıca Türkiye ve milli Suriye ordusu ilerlme sağlamış

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Türkiye den doğrulandı,
Yabancı basın da doğrulandı.
Suriye tarafında ise, sihalar tarafından 3 hava savunma sistemi 2 rejim uçağı düşürüldü, pilotlar atlayarak kurtuldu.

Ayrıca Türkiye ve milli Suriye ordusu ilerlme sağlamış
Devletimiz doğruladı bizim sihamız olduğunu Fikom.

Ama buna sebep olan 2 hava savunma sistemi imha edilmiş rejim güçlerinin. ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu duruma en güzel örnek bu ispanyol amcadır.

İlk defa izledim, özellikle SIĞIR ÇİFTLİĞİ konusunda çok fena dokundurmuşlar. Üzüleyim diyorum, ülkemin gerçekleri bunlar, Güleyim diyorum, Ağlanacak halimize gülmemek için susuyorum. Hiç bir şey yapamıyorsak bari düşünelim hocam ne diyeyim :)

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
:hmm

Screenshot_2020-03-05-20-07-12-619_com.opera.browser.jpg

Geri
Üst Alt