Öncelikle herkese merhaba, geçtiğimiz anneler gününde kaynanaya philipsin fc9751 modeli ile kullanicilari memnun birakan elektrolux espc74swt arasinda kalmistik tabi adi bilindik olan philips olsun demeleri uzerine philipsten yana oldu seçim kendiside gayet memnun (dediğim zaman aralığında Philips fc9751 1200tl civari - elektrolux espc74swt 900 1000tl civarıydı)
Şuan ben kendime süpürge bakiyorum bu iki modele bakayim istedim.
Philipsin xb9185 modeli aslinda düşündüğüm bir modeldi ve 1 ay kadar once 2300 bandiyken almayi unutmam sebebiyle ustune surekli zam gelmesi sebebiyle suan 2800tl lik bir bütçe ayirmak istemediğimden dolayi kafamda elemis bulunuyorum.
Fc9751 modeli de 1800tl bandina çıkmış elektrolux ise 900tl ye düşmüş bu durumda seçimimi elbette elektroluxten yapmak istiyorum fakat bütçem 2kya kadar çıkabilir sizin bu anlamda tavsiye edeceğiniz elektrolux yada Philips marathon süpürgeler var midir?
Espc74swt f/p açısından gayet iyi bir model midir?
yorumlarınızı bekliyorum, vakit ayiran herkese teşekkür ederim.
Edit : stoğun azalmasi sebebiyle fazla düşünmeye zaman kalmadığı icin Electrolux espc74swt modelini aldim gelince buraya yorumlarını yazarim ama alacak baska arkadaşlara da tavsiye olması açısından önerilerinizi yazabilirsiniz.
Şuan ben kendime süpürge bakiyorum bu iki modele bakayim istedim.
Philipsin xb9185 modeli aslinda düşündüğüm bir modeldi ve 1 ay kadar once 2300 bandiyken almayi unutmam sebebiyle ustune surekli zam gelmesi sebebiyle suan 2800tl lik bir bütçe ayirmak istemediğimden dolayi kafamda elemis bulunuyorum.
Fc9751 modeli de 1800tl bandina çıkmış elektrolux ise 900tl ye düşmüş bu durumda seçimimi elbette elektroluxten yapmak istiyorum fakat bütçem 2kya kadar çıkabilir sizin bu anlamda tavsiye edeceğiniz elektrolux yada Philips marathon süpürgeler var midir?
Espc74swt f/p açısından gayet iyi bir model midir?
yorumlarınızı bekliyorum, vakit ayiran herkese teşekkür ederim.
Edit : stoğun azalmasi sebebiyle fazla düşünmeye zaman kalmadığı icin Electrolux espc74swt modelini aldim gelince buraya yorumlarını yazarim ama alacak baska arkadaşlara da tavsiye olması açısından önerilerinizi yazabilirsiniz.
Son düzenleme: