Süpürge tavsiyesi

Z Çevrimdışı

Zygomatic 

Yeni Üye
27 Ağu 2020
29
29
Öncelikle herkese merhaba, geçtiğimiz anneler gününde kaynanaya philipsin fc9751 modeli ile kullanicilari memnun birakan elektrolux espc74swt arasinda kalmistik tabi adi bilindik olan philips olsun demeleri uzerine philipsten yana oldu seçim kendiside gayet memnun (dediğim zaman aralığında Philips fc9751 1200tl civari - elektrolux espc74swt 900 1000tl civarıydı)

Şuan ben kendime süpürge bakiyorum bu iki modele bakayim istedim.
Philipsin xb9185 modeli aslinda düşündüğüm bir modeldi ve 1 ay kadar once 2300 bandiyken almayi unutmam sebebiyle ustune surekli zam gelmesi sebebiyle suan 2800tl lik bir bütçe ayirmak istemediğimden dolayi kafamda elemis bulunuyorum.

Fc9751 modeli de 1800tl bandina çıkmış elektrolux ise 900tl ye düşmüş bu durumda seçimimi elbette elektroluxten yapmak istiyorum fakat bütçem 2kya kadar çıkabilir sizin bu anlamda tavsiye edeceğiniz elektrolux yada Philips marathon süpürgeler var midir?

Espc74swt f/p açısından gayet iyi bir model midir?
yorumlarınızı bekliyorum, vakit ayiran herkese teşekkür ederim.

Edit : stoğun azalmasi sebebiyle fazla düşünmeye zaman kalmadığı icin Electrolux espc74swt modelini aldim gelince buraya yorumlarını yazarim ama alacak baska arkadaşlara da tavsiye olması açısından önerilerinizi yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,322
2.5 senedir kullanıyoruz , eve iyi ki almışız dediğimiz ürünlerden biridir. Toz torbalı olmasını sorun etmiyorsanız gözünüz kapalı alın derim. Ürünle beraber 6 adet toz torbası geliyor , zaten öyle hemen dolan bir şey değil toz torbası yani. Ayrıca evde biri uyurken bile çalıştırabilirsiniz o derece sessizdir.

n11.com'dan Stilevs Soundless 700 W Toz Torbalı Elektrikli Süpürge seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Kampanya zamanı tavsiye istemek en büyük hata. O an yorum yazabilecek insan olmayabilir.
Bunu kampanya başlamadan önce yapmalısınız, ne diyelim hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
2.5 senedir kullanıyoruz , eve iyi ki almışız dediğimiz ürünlerden biridir. Toz torbalı olmasını sorun etmiyorsanız gözünüz kapalı alın derim. Ürünle beraber 6 adet toz torbası geliyor , zaten öyle hemen dolan bir şey değil toz torbası yani. Ayrıca evde biri uyurken bile çalıştırabilirsiniz o derece sessizdir.

n11.com'dan Stilevs Soundless 700 W Toz Torbalı Elektrikli Süpürge seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
bu süpürge türk malımı yoksa çinmi.

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Toz tobasız Philips Marathon kullanıyoruz ve çok memnunuz.FC9917 modeli.

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,322
bu süpürge türk malımı yoksa çinmi.
Marka yerli ama üretim büyük ihtimalle Çin'dendir. Süpürgeyi alacak olanlar hiç tereddüt etmesin ama arkadaşlar , ben kolay kolay öyle şunu kesin alın , bunu hemen alın demem. 2.5 senelik kullanım sonucu bunları diyorum , cidden çok iyi süpürge yapmışlar.

Z Çevrimdışı

Zygomatic 

Yeni Üye
27 Ağu 2020
29
29
Ürün elime gecti
Turbo basligi var daha önce turbo baslik görmediğim icin normal bir turbo baslik nasildir bilmeden yorum yapacagim, turbo baslikla supurmesi kolay fakat haliyi kavramiyor haliya yapışmiyor ucunda donen fircalar haliyi kendi temizliyor ama bana tam iyi temiz süpürüyor hissiyati vermedi mekanizmasından ötürü (turbo baslik belkide boyle biseye yariyordur diger basliklardan farkli olarak bilemiyorum)
Diğer başlıkları kullandigimda cekis gucu inanilmaz fazla haliyi tutup birakmiyor fazla güç uygulamak gerekiyor süpürmek icin buda insani biraz yorabiliyor.
Cekis gucunun kademe ayari cok fonksiyonel olmasa da fiyatina gore normal karşılıyorum.
Plastik aksami borusu vs biraz kalitesiz gibi duruyor bükülme vs yapiyor ama suanlik bir sorun yasamadim
Ozetlemek gerekirse verdiğim paraya degecek bir üründü turbo baslikta supurmek cok rahat ama haliyi tam kavramiyor fircalar ileri giderek kendi temizliyor. Diger basliklarda ise cekis gucu fazla olmasindna haliya yapisip birakmiyor insani yoruyor. Fiyatina gore bence alınabilir bir ürün çekiş gücü yuksek ayni zamanda turbo baslik olan bu fiyata başka bir supurge yok 900tl butceniz var ise bence bunu kesinlikle denemelisiniz

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32

Bende bunu önerecektim ,gerçi bizde arnica terra premium var.Eşim az önce süpürdü çok memnunum iyi ki bunu almışık dedi.Hatta dedim turbo başlık yerine diğeri de denesene diye. Taktık öyle yapışıyorki süpürülmüyor halı ve parkeler hele 4. kademe de mükemmel yapışıyor.
Zaten toz torbasız Lara bir türlü ısınamadım.Eşim 2 dk da değiştirdi attı torbasını .Zaten tanesini 1 lira birşey.Alacak olanlara kesinlikle 2 model den birini öneririm.

Geri
Üst Alt