superonline 30. yıl için 1000mbps hız verdi kullanabildiniz mi?...

grezimonk Çevrimdışı

grezimonk 

Süper Üye
21 May 2018
755
D-Link 300mbps ile...
16814922999.png
3538042332381376-P7zBuimY.png
3538042783352539-kElTZaZX.png

bundada 10/100 port var... 1000mbps hayal... wifi ile imkansız...

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
SO ' yu asla deneme amaçlı bile alıp kullanmam,isterlerse "alattin bey size 5 yıl ücretsiz" desinler , "sizin olsun" derim :)

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
780
4 yıl için uğraştım İnternet altyapısı için.
Telekom umursamadı bile.
SüperOnline geldi altyapıyı yapan usta 19 nolu apartman ile kavga etti diye kutuyu, kabloları söktü gitti.
Bir dahada sizin sokağa ölsem takmam dedi.
Nereyi aradım ise kimse ilgilenmedi.
Sonunda şikayet var, cimer arayınca SüperOnline beni arayarak sadece o sokakta size altyapı verebiliriz dediler.
Tabii bayılarak kabul ettim Çünkü sokak oturanları imza vermekten imtina eden insanlar.
Bende sürünün dedim bin küsur kişinin oturduğu sokakta tek Superonline kullanan kişiyim. 😂
10 gün öncede 4,5 yıldır yazdığım dilekçeler karşılık buldu sokağıma Türknet, Türk telekom geldi.
Ülkemiz teknoloji konusunda 50 yıl önceki kafada.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
4 yıl için uğraştım İnternet altyapısı için.
Telekom umursamadı bile.
SüperOnline geldi altyapıyı yapan usta 19 nolu apartman ile kavga etti diye kutuyu, kabloları söktü gitti.
Bir dahada sizin sokağa ölsem takmam dedi.
Nereyi aradım ise kimse ilgilenmedi.
Sonunda şikayet var, cimer arayınca SüperOnline beni arayarak sadece o sokakta size altyapı verebiliriz dediler.
Tabii bayılarak kabul ettim Çünkü sokak oturanları imza vermekten imtina eden insanlar.
Bende sürünün dedim bin küsur kişinin oturduğu sokakta tek Superonline kullanan kişiyim. 😂
10 gün öncede 4,5 yıldır yazdığım dilekçeler karşılık buldu sokağıma Türknet, Türk telekom geldi.
Ülkemiz teknoloji konusunda 50 yıl önceki kafada.
Biz neler çektik SO'dan,tam bir rezillikti, belki bir hafta veya fazlası interneti kullanamadık.Her gün aradım hergün :) O zamanlar telefonumda ses kaydedici vardı ,her aradığımda önceden "haklarımı korumak için konuşmaları kaydediyorum" diyordum.Sonunda bir çalışan aradı beni, durumu yine anlattım, bana "benim babam da emekli, madem ki kablonete geçtiniz ben sizden ücret almadan kapatıyorum merak etmeyin,yarın cihazları teslim edersiniz" dedi de kurtulduk (Allah razı olsun kızcağızdan)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Velhasıl dediğim gibi 5 yıl bedava deseler de asla bulaşmayız bir daha bunlara,bulaşanlara da hayırlı olsun güle güle kullansınlar :hihi

grezimonk Çevrimdışı

grezimonk 

Süper Üye
21 May 2018
755
Biz neler çektik SO'dan,tam bir rezillikti, belki bir hafta veya fazlası interneti kullanamadık.Her gün aradım hergün :) O zamanlar telefonumda ses kaydedici vardı ,her aradığımda önceden "haklarımı korumak için konuşmaları kaydediyorum" diyordum.Sonunda bir çalışan aradı beni, durumu yine anlattım, bana "benim babam da emekli, madem ki kablonete geçtiniz ben sizden ücret almadan kapatıyorum merak etmeyin,yarın cihazları teslim edersiniz" dedi de kurtulduk (Allah razı olsun kızcağızdan)
kablonette SOLNette TURKCELL kablonetede bulaşmış...

Geri
Üst Alt