M
memoli1478
VIP
- 18 Kas 2020
- 762
- 43
çalışma başarılı geçmiştir kısa süre içinde yazılımlar eklenecektir
Son düzenleme:
Ben 15 gündür apk için kod bekliyorum ,memolinin kısa süresi 1 yıldır ,ona görekısa sürede eklenecek yazılımlar hala eklenmemiş.
ustam bu cihaz rs232 yazılım almıyor program hic görmüyor cihazı yedek aldım bi bakabilirmisinusb tak cihaza yazılım yedekle buraya ekle sana bakayım belli olur
db.bin geliyor ,hatalı dosya sanırım,yarın bakayım tekrar bütün dosyayı yüklersen ,çünkü çıkıyorum artıkustam bu cihaz rs232 yazılım almıyor program hic görmüyor cihazı yedek aldım bi bakabilirmisin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ustam bu cihaz rs232 yazılım almıyor program hic görmüyor cihazı yedek aldım bi bakabilirmisin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
db.bin geliyor ,hatalı dosya sanırım,yarın bakayım tekrar bütün dosyayı yüklersen ,çünkü çıkıyorum artık
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ustam yedek bu
cihazda rs232 cıkış soketi yok cihaz icinde 3 pin var rs232 icin program görmüyor cihazı kablo bağlantısında bi sorun yok farklı cihaz deniyorum sorun yok bazı cihazlarda engel var galiba cözümü yokmu bunun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ustam yedek bu
cihazda rs232 cıkış soketi yok cihaz icinde 3 pin var rs232 icin program görmüyor cihazı kablo bağlantısında bi sorun yok farklı cihaz deniyorum sorun yok bazı cihazlarda engel var galiba cözümü yokmu bunun
osmanke ne dersin
Aaa, uydu yazılımlarından anlıyorsun yıllardır yazdın forumlarda mübarek,bu cihaza rs232 bağlantısı nasıl oluyordu kiBazı cihazlarda bu olabiliyor bir kaç defa bende rastladım sanırım flas,ı ile alakalı bir durum