sunny yazılım

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hocam şöyle diyeyim görüntü kalitesi bile değişti netflix disnep ve youtube ne zaman linkini bana sunarsınız :))))
Ben açıkçası bunların hiç birini kullanmıyorum ,primeyi de oğlum 1 ay free almış,bana "baba ,beğenirsen devam ederim beğenmezsen 1 ay izle sonra kapatırım" dedi beğenmedik hanımla tabii :) Bu yüzden umarım diğer 3çü de kullanışlı olur :ok

T Çevrimdışı

tigerking

Aktif Üye
19 Ağu 2023
68
39
Ben açıkçası bunların hiç birini kullanmıyorum ,primeyi de oğlum 1 ay free almış,bana "baba ,beğenirsen devam ederim beğenmezsen 1 ay izle sonra kapatırım" dedi beğenmedik hanımla tabii :) Bu yüzden umarım diğer 3çü de kullanışlı olur :ok
hocam son zamanlar netflix ultra hd geçmeme rağmen 2000 lerin görüntü kalitesi var youtubeyide premium üyelik var güncel olmadığı için oda hesabı girerken atıyor disnep hiç açmıyor güncelee diyor fakat hiç giriş bile sağlamıyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hocam son zamanlar netflix ultra hd geçmeme rağmen 2000 lerin görüntü kalitesi var youtubeyide premium üyelik var güncel olmadığı için oda hesabı girerken atıyor disnep hiç açmıyor güncelee diyor fakat hiç giriş bile sağlamıyor
Dene bakalım, netflix s11 de en çok tutulan versiyonunu kurdum ve es dosya yöneticisi ile de yedekliyorum :ok
Kullanıcılar için gizli metin: tigerking

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Dene bakalım, netflix s11 de en çok tutulan versiyonunu kurdum ve es dosya yöneticisi ile de yedekliyorum :ok
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ee, indirmedin mi dosyayı, 0 görünüyor indirilende :)

T Çevrimdışı

tigerking

Aktif Üye
19 Ağu 2023
68
39
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
hocam netflix ok yükleme istedikten sonra güncelleme istedi yapıldı

youtubeyide yükledim fakat bu defa oturum açma bölümü geldi fakat yine aatı uygulamadan ne olabilir son sürümmü youtube

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hocam netflix ok yükleme istedikten sonra güncelleme istedi yapıldı

youtubeyide yükledim fakat bu defa oturum açma bölümü geldi fakat yine aatı uygulamadan ne olabilir son sürümmü youtube
Sürümünü bilmiyorum inan, kullanmıyorum ki, senin için yükledim ,yedekledim ve kaldırdım :) , peki disney çalıştı mı :alala

Geri
Üst Alt