hocam şöyle diyeyim görüntü kalitesi bile değişti netflix disnep ve youtube ne zaman linkini bana sunarsınız )))Süper, sevindim inan.şimdi disney, youtube ve netflix için acele etme, önce kendime kurup apk yı almam lazım v
hocam şöyle diyeyim görüntü kalitesi bile değişti netflix disnep ve youtube ne zaman linkini bana sunarsınız )))Süper, sevindim inan.şimdi disney, youtube ve netflix için acele etme, önce kendime kurup apk yı almam lazım v
Ben açıkçası bunların hiç birini kullanmıyorum ,primeyi de oğlum 1 ay free almış,bana "baba ,beğenirsen devam ederim beğenmezsen 1 ay izle sonra kapatırım" dedi beğenmedik hanımla tabii Bu yüzden umarım diğer 3çü de kullanışlı olurhocam şöyle diyeyim görüntü kalitesi bile değişti netflix disnep ve youtube ne zaman linkini bana sunarsınız )))
hocam son zamanlar netflix ultra hd geçmeme rağmen 2000 lerin görüntü kalitesi var youtubeyide premium üyelik var güncel olmadığı için oda hesabı girerken atıyor disnep hiç açmıyor güncelee diyor fakat hiç giriş bile sağlamıyorBen açıkçası bunların hiç birini kullanmıyorum ,primeyi de oğlum 1 ay free almış,bana "baba ,beğenirsen devam ederim beğenmezsen 1 ay izle sonra kapatırım" dedi beğenmedik hanımla tabii Bu yüzden umarım diğer 3çü de kullanışlı olur
Dene bakalım, netflix s11 de en çok tutulan versiyonunu kurdum ve es dosya yöneticisi ile de yedekliyorumhocam son zamanlar netflix ultra hd geçmeme rağmen 2000 lerin görüntü kalitesi var youtubeyide premium üyelik var güncel olmadığı için oda hesabı girerken atıyor disnep hiç açmıyor güncelee diyor fakat hiç giriş bile sağlamıyor
hocam son zamanlar netflix ultra hd geçmeme rağmen 2000 lerin görüntü kalitesi var youtubeyide premium üyelik var güncel olmadığı için oda hesabı girerken atıyor disnep hiç açmıyor güncelee diyor fakat hiç giriş bile sağlamıyor
Ee, indirmedin mi dosyayı, 0 görünüyor indirilendeDene bakalım, netflix s11 de en çok tutulan versiyonunu kurdum ve es dosya yöneticisi ile de yedekliyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
hocam netflix ok yükleme istedikten sonra güncelleme istedi yapıldıDene bakalım, netflix s11 de en çok tutulan versiyonunu kurdum ve es dosya yöneticisi ile de yedekliyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sürümünü bilmiyorum inan, kullanmıyorum ki, senin için yükledim ,yedekledim ve kaldırdım , peki disney çalıştı mıhocam netflix ok yükleme istedikten sonra güncelleme istedi yapıldı
youtubeyide yükledim fakat bu defa oturum açma bölümü geldi fakat yine aatı uygulamadan ne olabilir son sürümmü youtube
hocam disney çalıştı sorun yok fakat şöyle sürekli bir hata alıyor sistem yükleniliyor... arayüze atıyorSürümünü bilmiyorum inan, kullanmıyorum ki, senin için yükledim ,yedekledim ve kaldırdım , peki disney çalıştı mı
Hımm ,o zaman benden bu kadarhocam disney çalıştı sorun yok fakat şöyle sürekli bir hata alıyor sistem yükleniliyor... arayüze atıyor
hocam arm işlemci 2020 üretim bu arada primede atıyor arayüze ne yapabiliriz bazı arkadaşlar mi boxların fiyatını çok yükseltmişlerHımm ,o zaman benden bu kadar
Mesajlarımın hiç birine tepki vermemişsin, bu yüzden kara listeye aldım senihocam arm işlemci 2020 üretim bu arada primede atıyor arayüze ne yapabiliriz bazı arkadaşlar mi boxların fiyatını çok yükseltmişler
hocam mümkünse benimlede paylaşırmısın linkleriMesajlarımın hiç birine tepki vermemişsin, bu yüzden kara listeye aldım seni