hocam prime yaptık diyelim disney plus güncel olmadığı için çocuklar birşey izleyemiyor youtubede premium hesabımız var ve giriş yaparken bizi sistemden atıyor apklarını kaldırıp yeni güncel apk yüklesek olurmu bu işletim sistemineAndroid 7, prime zorlar biraz, bendeki android7 de zorluyor(S11 uydu alıcısı) ki 2/16 bendeki cihaz.,sendeki 1/8 .İstersen bendeki primenin apk sını yolluyayım sana dene
Kesin "olur" demeyeyim ama denemek lazım,ben denerdim torunlarım için meselahocam prime yaptık diyelim disney plus güncel olmadığı için çocuklar birşey izleyemiyor youtubede premium hesabımız var ve giriş yaparken bizi sistemden atıyor apklarını kaldırıp yeni güncel apk yüklesek olurmu bu işletim sistemine
tamm hocam sizdeki primeyi yollayın yazılım olarak birşey yapılamıyor doğrumuKesin "olur" demeyeyim ama denemek lazım,ben denerdim torunlarım için mesela
Üretici vermiyorsa yapılmıyor evet maalesef.Keşke bunu alacağına standart bir tv alıp, yanına box koysaydın daha iyi olurdu ama olmuş artık,hemen yükleyip link vereceğimtamm hocam sizdeki primeyi yollayın yazılım olarak birşey yapılamıyor doğrumu
ilgi alakanız için teşekür ederim hocam saygılarÜretici vermiyorsa yapılmıyor evet maalesef.Keşke bunu alacağına standart bir tv alıp, yanına box koysaydın daha iyi olurdu ama olmuş artık,hemen yükleyip link vereceğim
gün içinde size rapor sunacağım olumlu veya olumsuzÇıkıyorum, buradan olumlu olumsuz cevabını yaz ,yarın bakayım iyi geceler
Süper, sevindim inan.şimdi disney, youtube ve netflix için acele etme, önce kendime kurup apk yı almam lazım ve yükleyip link vermem lazımhocam çok güzel oldu disney ve youtubeyi netflix varsa sunabilirseniz çok sevinirim
Bu arada netflix 2 versiyonu var ,birinde fare ile geziniliyor,diğerinde kumanda ile sanırım, ama güncelleme yapma sakın güzel çalışırlarsaSüper, sevindim inan.şimdi disney, youtube ve netflix için acele etme, önce kendime kurup apk yı almam lazım ve yükleyip link vermem lazım