F ferhatsamil Yeni Üye Puan 1 Çözümler 0 Katılım 21 Nis 2024 Mesajlar 3 Yaş 37 ferhatsamil 9 May 2024 #15 merhabalar yazılımlar için çok teşekkürler denedim fakat çalıştıramadım. yetkili servis çağırdım anakart değişecek.
merhabalar yazılımlar için çok teşekkürler denedim fakat çalıştıramadım. yetkili servis çağırdım anakart değişecek.
Sota Root Puan 113 Çözümler 4 Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 24,591 Sota 9 May 2024 #16 ferhatsamil' Alıntı: merhabalar yazılımlar için çok teşekkürler denedim fakat çalıştıramadım. yetkili servis çağırdım anakart değişecek. Genişletmek için tıkla ... Cihaz yazılım almıyorsa sizin-bizim yapabileceğimiz bir şey kalmıyor. Geçmiş olsun.
ferhatsamil' Alıntı: merhabalar yazılımlar için çok teşekkürler denedim fakat çalıştıramadım. yetkili servis çağırdım anakart değişecek. Genişletmek için tıkla ... Cihaz yazılım almıyorsa sizin-bizim yapabileceğimiz bir şey kalmıyor. Geçmiş olsun.
F ferhatsamil Yeni Üye Puan 1 Çözümler 0 Katılım 21 Nis 2024 Mesajlar 3 Yaş 37 ferhatsamil 9 May 2024 #17 Çok teşekkürler sağolun