Sunny sn55fmn252 Işık sızması

X Çevrimdışı

Xrosen1

Yeni Üye
30 Haz 2025
14
26
Merhaba Televizyonu satın alalı tam 5 gün oldu cumartesi günü getirdiler pazartesi günü servisin gelmeyeceğini öğrenince kendim video kaydı alarak kurdum herhangi bir sorun yoktu ama bugün çerçevede ışık sızdığını farkettim.
YouTube'dan siyah ekran açıp ışık sızmasını sizlerle paylasmak istiyorum. Bu durumda ne yapabilirim değişim mi istemeliyim yoksa bu şekilde kalsın mı?

Bu elimdeki fotoğraflar ile servise başvurmalımıyım?
IMG_20251021_194733.jpg
IMG_20251021_194721.jpg
IMG_20251021_194710.jpg
IMG_20251021_194704.jpg
chatgpt-1761063788985.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,793
Sol alt köse kasa panel arasından da açıklık var oradan da ışık kaçırmış.

Değişim talep edin.

X Çevrimdışı

Xrosen1

Yeni Üye
30 Haz 2025
14
26
Müşteri hizmetlerini tekrar arayın hocam. Tüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi söyleyin.
Hocam bugün cumartesi olduğu için telefona bakmıyorlar servise 3 hafta oldu gelmediniz yazdım gelmeyecekseniz eğer tüketici hakem heyetine başvuracağımı yazdım bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum.

Nasıl bir markadır anlam veremedim cidden az önce baktımda vidayı fazla sıkmışlar ondan açıklık yapmış sağ taraftada açıklık yok ama arka kısımda fazla sıkımdan dolayı demir panelde açıklık var hadi markayı geçiyorum servis iplemiyor bile

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,822
Hocam bugün cumartesi olduğu için telefona bakmıyorlar servise 3 hafta oldu gelmediniz yazdım gelmeyecekseniz eğer tüketici hakem heyetine başvuracağımı yazdım bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum.

Nasıl bir markadır anlam veremedim cidden az önce baktımda vidayı fazla sıkmışlar ondan açıklık yapmış sağ taraftada açıklık yok ama arka kısımda fazla sıkımdan dolayı demir panelde açıklık var hadi markayı geçiyorum servis iplemiyor bile
Bu tür markaların servis ağı sıkıntılı maalesef.
Aldığınız yer ne diyor?

X Çevrimdışı

Xrosen1

Yeni Üye
30 Haz 2025
14
26
Bu tür markaların servis ağı sıkıntılı maalesef.
Aldığınız yer ne diyor?
Aradım konuştum yetkili birinin dönüş yapacağını söylediler ama dönüş yapmadılar pazartesi günü magazaya gidip konuşacagım bakalım

üretim hatası diyecek umut ne yapsın :bilmiyom
ısrarcı olun servis o yada bu şekilde gelip baksın geldiklerinde işlem yapmasalar dahi servis fişi isteyin elinizde kalsın.
Yarın hocam magazaya gittikten sonra olmadı servisede gideceğim

Geri
Üst Alt