Sunny SN50Qfprl-a14s ekran tamir edilir mi?

Pitbull

Süper Üye
Alalı 1 ay olmamış 2 ürünede çocuk eşya atmış kırmış en dış ekran sağlam içi kırık.

1000029531.jpg

1000029538.jpg

1000029540.jpg

1000029541.jpg

Son düzenleme:
Parça olarak satılır mı peki çöpe mi atayım. İçinde MB185 anakart var.

Sota By_Trol Bugün panel tedarikçisine bir fiyat sorayım dedim. Telefunken vestel üretimi sıfır veya çıkma ekrana 9500₺ fiyat verdi. Sunny olana 8500₺ sıfır ekran fiyatı verdiler. Tv ler benim değil bir tanıdığımın ve kendisi bedavaya verdi. Ben yeni TV alacak olsam cebimden 25 birim ücret çıkacak. Onun yerine telefunken olanı yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum. 9500₺ ye 4K TV sahibi olmuş olacağım. İçide temiz gibi duruyor telefunken.

Sota By_Trol Bugün panel tedarikçisine bir fiyat sorayım dedim. Telefunken vestel üretimi sıfır veya çıkma ekrana 9500₺ fiyat verdi. Sunny olana 8500₺ sıfır ekran fiyatı verdiler. Tv ler benim değil bir tanıdığımın ve kendisi bedavaya verdi. Ben yeni TV alacak olsam cebimden 25 birim ücret çıkacak. Onun yerine telefunken olanı yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum. 9500₺ ye 4K TV sahibi olmuş olacağım. İçide temiz gibi duruyor telefunken.
Değmez.

Bence değer, yaptıracağın ustaya da bağlı.15binlik tvler sorun yaratır,servis bulamazsın,bulsan gelmezler,gelseler "bu ölü" derler.Ben olsam denerdim.Alo abi var mı bildiğin bir yer dersen var, sanki daha önce de verdim adresini,aç telefon sor, kaybedeceğin bir şey yok ,en kötü "kalsın ustam" dersin olur biter :ok

Geri
Üst Alt