Sunny montajı televizyonlar alınır mı?

T Çevrimdışı

Timur Duman

Aktif Üye
26 Mar 2019
73
Selamlar arkadaşlar,

Cevabından emin olamadığım bir konu hakkında size danışmak istedim.

Samsung ve philips tvler sunny montajı, peki bu montajı yaptıran firmaların montajını yaptırdığı ürünleri kontrol yada denetleme mekanizması var mı?Yada ürünlerin tamamı bu firmalardan gelip sunny sadece birleştirme işinimi yapıyor?

Asıl soru 7-8 bin TL verilip bu ürünler alınır mı?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Burası sizin sorunuza cevap gibi ?

T Çevrimdışı

Timur Duman

Aktif Üye
26 Mar 2019
73
Cevap için sağol kardeşim,
Bir çok tv araştırdım,

Samsung Q60R, Q70R
Philips 8303,8503

Bunlar 100 hz, 10 bit panel üst segment tvler bunları sunny montajlıyor şu anda.
Sonny gereksiz pahalı, lg emin değilim lakin geçen Adem beyin bir videosunda panelin yapımı konusundaki sıkıntılarını izlemiştim.

Hal böyle iken ne yapmalı bilemedim?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Cevap için sağol kardeşim,
Bir çok tv araştırdım,

Samsung Q60R, Q70R
Philips 8303,8503

Bunlar 100 hz, 10 bit panel üst segment tvler bunları sunny montajlıyor şu anda.
Sonny gereksiz pahalı, lg emin değilim lakin geçen Adem beyin bir videosunda panelin yapımı konusundaki sıkıntılarını izlemiştim.

Hal böyle iken ne yapmalı bilemedim?
Yani yeni almak hep böyle ?
Adem Helvacı Adem Helvacı
Etiketledim umarım yardımı dokunur

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sunny markası sakız dahi yapıyorsa ben üç düşünür hiç alırım.

Sony için marka bedeli ödenek gereksiz onun yerine Samsung almak daha mantıklı. Netice de Sony de zaten paneli gidip Samsung dan alıyor nasılsa.

LG markasına ciddi anlamda mesafekiyim ancak marka kalitesinden ziyade malum lg Türkiye politikaları zaten artık herkesin bildiği şeyler.

Phılıps deseniz tv yi aldıktan 2 sene sonrası düşündürüyor maalesef.

Yani gerçekten bazen şöyle bir bakıyorum da, "çok param yok idare etsin yeter" diyecekseniz Vestel, nakit sorunu yok ise 4 5 yıl kullanayım yeter mantığını kabulleneniliyorsanız Samsung alıp geçmeniz lazım, bu kadar net :)

T Çevrimdışı

Timur Duman

Aktif Üye
26 Mar 2019
73
Sunny markası sakız dahi yapıyorsa ben üç düşünür hiç alırım.

Sony için marka bedeli ödenek gereksiz onun yerine Samsung almak daha mantıklı. Netice de Sony de zaten paneli gidip Samsung dan alıyor nasılsa.

LG markasına ciddi anlamda mesafekiyim ancak marka kalitesinden ziyade malum lg Türkiye politikaları zaten artık herkesin bildiği şeyler.

Phılıps deseniz tv yi aldıktan 2 sene sonrası düşündürüyor maalesef.

Yani gerçekten bazen şöyle bir bakıyorum da, "çok param yok idare etsin yeter" diyecekseniz Vestel, nakit sorunu yok ise 4 5 yıl kullanayım yeter mantığını kabulleneniliyorsanız Samsung alıp geçmeniz lazım, bu kadar net :)
Teşekkürler Adem hocam cevabınız için ama samsung tvlerde sunny montajı Q60R-Q70R dahil.

Geri
Üst Alt