keyci52' Alıntı:Merhaba ustalarım sorun anakart değiştirdiğim sunny axen led tv lerde ekran ters ve negatif görüntü oluyor servis menüsünden düzeltiğimde elektrik fişini çekip takınca eski halini alıyor yardımcı olursanız çok sevinirim
anakart modeli nedir ? sökülen takılan?
Usta ilk mesajda anakart değişti yazmışsın anakart 18at002 mi? elimde yazılım var ama panel dosyası nedir bilmiyorum
Paneli değişti ustam
Pardon karıştırdım servis medüde map lvds olmasılazım sunny lerde. Maalesef vestel panel dosyası uymaz tanıdığınız panel tamircisi varsa onunla görüşün tadilatla düzelme ihtimali olabilir.Ustam ben paneli değiştirdim anakartı değil. Anakart diğer usta yazmış. Vestel tv den çıkma panel var. Anakart 18at002 aynen. Lg paneldir. Yazılımı vestelden alabilirim işimize yararmı ?
Pardon karıştırdım servis medüde map lvds olmasılazım sunny lerde. Maalesef vestel panel dosyası uymaz tanıdığınız panel tamircisi varsa onunla görüşün tadilatla düzelme ihtimali olabilir.
Ustam daha önce en az 20 kere kasa değişimi lvds çözümü ile yine aynı numaralı panellerle yaptım. Diğer sunny axen awox larda vardı. Fakat bunda lvds bölümü yok 2019 yazılımı var bu service menu ile bir bilginiz varmı ?
Menu bu şekilde
Allah sizlerden razı olsun elinize kolunuza sağlık.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kardeşim sende ki bu sorun aynı marka ve model TV de benim de başıma geldi çözümü konusunda yardımcı olur musunUstam daha önce en az 20 kere kasa değişimi lvds çözümü ile yine aynı numaralı panellerle yaptım. Diğer sunny axen awox larda vardı. Fakat bunda lvds bölümü yok 2019 yazılımı var bu service menu ile bir bilginiz varmı ?
Menu bu şekilde
Kardesim berebir aynı sorun benim TV de de oldu bana da yardımcı olabilir misin sana zahmet.Sunny otlamışlığım var bir tanıdığındı aynı sorun dan muzdarip panel epromundaki yazılım anakartdaki ful yazılımla uyuşmuyor enerji kesip verdiğinizde yine ters osd oluyordu.Anakartlar aynı görünsede yazılımatmak gerekiyor
Kardeşim sende ki bu sorun aynı marka ve model TV de benim de başıma geldi çözümü konusunda yardımcı olur musun
Kardesim berebir aynı sorun benim TV de de oldu bana da yardımcı olabilir misin sana zahmet.