Diridiri06
Süper Üye
- 7 Eki 2019
- 519
- 34
Arkadaşlar sunny ile awox ların kullandığı kartlar aynımı lcd panel felan aynı yerden geliyor sanırım
aynen bende diyorum menü bile aynı ama awox , axen farklı firmalar bunu biliyorum.Demek ki bir zamanların uydu alıcılarının yazılımı aynı olması misali bunlarında yazılımı da çinin ucuz standart yazılımı gibi birşey anladığım.Aynı şekilde sunny de de kanal listesi silme yer değişimi sorunu var awox tada.Hepsinin temel kaynakları aynı. Neticede bu bahsi geçenler montajcı firmalar.
Çoğu zaman servis menüleri bile aynı.
Sevgili Mert, 3 saat kadar önce eve döndüm, son işim bir Telefox tv kurmak oldu.aynen bende diyorum menü bile aynı ama awox , axen farklı firmalar bunu biliyorum.Demek ki bir zamanların uydu alıcılarının yazılımı aynı olması misali bunlarında yazılımı da çinin ucuz standart yazılımı gibi birşey anladığım.Aynı şekilde sunny de de kanal listesi silme yer değişimi sorunu var awox tada.
Sevgili Mert, 3 saat kadar önce eve döndüm, son işim bir Telefox tv kurmak oldu.
Ben o kurduğum ŞEY 'in içindeki yazılımı, tv yazılımı diye yazan, Çin li dahi olsa aklına tüküreyim.
Çok rezil tv ler gördüm. Bunda o listeye girecek tv dir.
Fırsat bulunca sakıncalı tv ler listesi yapıp başına ekleyeceğim.
Hep tavsiye edilen tv leri konuşacak değiliz ya, bu tv üreticilerinin ayaklarını denk almaları için artık forumda bir de TV KARA LİSTESİ oluşturacağım ve tüketici için risk teşkil eden, kronik sorunları olan, kurduğum o telefox gibi adına dahi tv dememek gereken üretimleri orada paylaşacağım
sıkıntı neydi hocam merak ettim.Dün akşam bende starda yeni çıkan sevgili geçmiş dizisini yatak odasındaki axen de pvr a kaydedeyim dedim ( favori dizim arka sokaklar ile çakıştığı için izlemiyor ve dizide eşimin yakın akrabası çalıştığı için eşim izlemek istiyor ☺)
Neyse adamlar sunny de öyle bir pvr sistemi yapmışlar deli oldum vestelin ki ne güzel saat ayarı , tv kapansa da kaydetmeye devam etmesi falan çok işlevsel.Dün akşam bende sizin gibi yazılımı yapan kimse kulaklarını çınlattım biraz☺
Yahu android tv yapmışlar, artık 250mb ram mi taktılar ne yaptılar ise tv hareket etsem mi etmesem mi diye düşünüyor, kumanda üzerinde 203 yazabilmek için göbeğin çatlıyor. Kanal taşımak için hedef seçemiyorsun, 203 den aşağı kanal indirmek için 200 kere tuşa basıyorsun (gerçek 200), sşntal zayıf diye tv kanalın yayınını vermemek yerine kanalı listeden silmeyi tercih ediyor ve daha neler neler.
Pc ye geçince bu tv marka ve modeline özel başlık açıp tüm falsoları yazayım kimse tufaya düşmesin
sinyal zayıf diye tv kanalın yayınını vermemek yerine kanalı listeden silmeyi tercih ediyor ve daha neler
İyide abi telefox awoxun değilmi niye olmayan kalitelerini daha beter düşürmüşler ?Sevgili Mert, 3 saat kadar önce eve döndüm, son işim bir Telefox tv kurmak oldu.
Ben o kurduğum ŞEY 'in içindeki yazılımı, tv yazılımı diye yazan, Çin li dahi olsa aklına tüküreyim.
Çok rezil tv ler gördüm. Bunda o listeye girecek tv dir.
Fırsat bulunca sakıncalı tv ler listesi yapıp başına ekleyeceğim.
Hep tavsiye edilen tv leri konuşacak değiliz ya, bu tv üreticilerinin ayaklarını denk almaları için artık forumda bir de TV KARA LİSTESİ oluşturacağım ve tüketici için risk teşkil eden, kronik sorunları olan, kurduğum o telefox gibi adına dahi tv dememek gereken üretimleri orada paylaşacağım
İşte şaşırtan da o ya, ''Biz düzelme bekliyorduk, bu ne Agaaaaaa'' diyesim varİyide abi telefox awoxun değilmi niye olmayan kalitelerini daha beter düşürmüşler ?
Abi hangi modeli acabaİşte şaşırtan da o ya, ''Biz düzelme bekliyorduk, bu ne Agaaaaaa'' diyesim var
Helal olsun ne diyeyim ?İşte şaşırtan da o ya, ''Biz düzelme bekliyorduk, bu ne Agaaaaaa'' diyesim var