Sunny android tv de google play hizmetlerini güncelleyemiyorum.

E Çevrimdışı

ehm123

Süper Üye
12 Mar 2025
126
22
Bu gönderdiğiniz apk dada işlemci mimarilerine göre sürümler var hangisini indireceğim? Birde tv nin android sürümü 9 ama android 6 için olan sürümümü indireceğim?
CPU Z APK'sı her mimariye uygun yazıyor. İndirip işlemci kısmından mimariye bakın. Evet Google Play Store ve Hizmetleri için Android 6.0+ versiyonu indirmeniz lazım. Android 6, 12 ve 15 versiyonu var.

E Çevrimdışı

emrahkosucu

Yeni Üye
9 Eyl 2025
9
27
CPU Z APK'sı her mimariye uygun yazıyor. İndirip işlemci kısmından mimariye bakın. Evet Google Play Store ve Hizmetleri için Android 6.0+ versiyonu indirmeniz lazım. Android 6, 12 ve 15 versiyonu var.
Hocam dikkatli bakarsanız cpu-z içinde her mimariye uygun sürüm var ve apk mirrorda android 6,8,9,11,12 her sürüm için google play hizmetleri apksı var.Benim cihazım android 9 olduğu halde android 9 için google play hizmetleri uygulaması uymaz android 6 için mi indirmem gerekiyor diyorsunuz?

E Çevrimdışı

ehm123

Süper Üye
12 Mar 2025
126
22
apk mirrorda android 6,8,9,11,12
Öyle birşey yok güncel sürümlerde. Android 6.0+, Android 12+ ve Android 15+ APK'sı var sadece şu anda. Her sürüm için yok böyle dağıtmışlar. Cihazınız Android 9 olduğu için Android 6.0+ sürümünü destekliyor. Dediğim gibi CPU Z'de işlemci mimarisine bakın. Bu arada Android TV'ler için olan ve güncel Google Play Store/Hizmetleri APK'sını indiriyorsunuz değil mi? Ve APKM dosyasını açabilmek için APK Mirror uygulamasını kullanıyorsunuz?

E Çevrimdışı

emrahkosucu

Yeni Üye
9 Eyl 2025
9
27
Öyle birşey yok güncel sürümlerde. Android 6.0+, Android 12+ ve Android 15+ APK'sı var sadece şu anda. Her sürüm için yok böyle dağıtmışlar. Cihazınız Android 9 olduğu için Android 6.0+ sürümünü destekliyor. Dediğim gibi CPU Z'de işlemci mimarisine bakın. Bu arada Android TV'ler için olan ve güncel Google Play Store/Hizmetleri APK'sını indiriyorsunuz değil mi? Ve APKM dosyasını açabilmek için APK Mirror uygulamasını kullanıyorsunuz?
Tabi ki güncel uygulamayı indiriyorum ve telefonumdan indirip send files to tv ile tv ye gönderiyorum?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,460
Tvnizde lisanssız çakma bir Android yazılımı var, google play hizmetlerinin güncel sürümlerini yükleyemezsiniz. Ya bir şekilde tv nize uygun Android yazılımı bulup tv nizi güncelleyeceksiniz ( bunu bulmanız çok zor ) yada bir tv box alacaksınız.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,460
Lisanssız Android'e Google Play Hizmetleri yüklenemediğini ilk defa duydum. Onu da mı Çin'li bir firma yapıyor?
Bu tamamen Google ile alakalı bir durum, L1 sertifikası dediğimiz olay bu. Arkadaşın tvsinde Android 9 olan telefonlardan çakma bir Android var. Yapması gereken işlemcisine uygun bir yazılım bulmak ve tv Android yazılımını güncellemek ( 11-13-14 ), o zaman Google Play Hizmetleride güncellenmiş olacaktır. Lisanssız cihazlarda Google firması, Google Play Hizmetlerinin bir yere kadar güncellenmesine izin verir. Bir yerden sonra Android sürümünün güncellenmesi gerekiyor.

E Çevrimdışı

ehm123

Süper Üye
12 Mar 2025
126
22
Yapması gereken işlemcisine uygun bir yazılım bulmak ve tv Android yazılımını güncellemek ( 11-13-14 )
Lisanslı Android'de Android 6 bile halâ Google Play Hizmetleri güncellemesi alıyor. İlk defa duydum valla. Nothing Phone çok büyük bir üretici, müthiş telefonları ve arayüzleri var. Arayüzde bloatware olmasın diye Netflix uygulaması varsayılan gelmiyor bu yüzden L1 lisansları yok. Yine sıkıntı çıkartmaz mı?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,460
Lisanslı Android'de Android 6 bile halâ Google Play Hizmetleri güncellemesi alıyor. İlk defa duydum valla. Nothing Phone çok büyük bir üretici, müthiş telefonları ve arayüzleri var. Arayüzde bloatware olmasın diye Netflix uygulaması varsayılan gelmiyor bu yüzden L1 lisansları yok. Yine sıkıntı çıkartmaz mı?
Hocam yazdığımın gayet açık ve net olduğunu düşünüyorum. Lisanslı demiyorum zaten, lisanssız androidden bahsediyorum. Arkadaşın tvsi lisanssız android. Nerede lisanslı androidin google play hizmetleri güncellemesi almadığını söyledim?

E Çevrimdışı

ehm123

Süper Üye
12 Mar 2025
126
22
Arkadaşın tvsi lisanssız android. Nerede lisanslı androidin google play hizmetleri güncellemesi almadığını söyledim?
Hocam birdaha oluyun isterseniz. Öyle birşey demedim. Lisanlı Android'de Android 6 bile Google Play Hizmetleri güncellemesi aldığını, lisanssız Android'de ilk defa öyle birşey duyduğumu söyledim. Gayet açık zaten geri kalanı.

E Çevrimdışı

emrahkosucu

Yeni Üye
9 Eyl 2025
9
27
Bu tamamen Google ile alakalı bir durum, L1 sertifikası dediğimiz olay bu. Arkadaşın tvsinde Android 9 olan telefonlardan çakma bir Android var. Yapması gereken işlemcisine uygun bir yazılım bulmak ve tv Android yazılımını güncellemek ( 11-13-14 ), o zaman Google Play Hizmetleride güncellenmiş olacaktır. Lisanssız cihazlarda Google firması, Google Play Hizmetlerinin bir yere kadar güncellenmesine izin verir. Bir yerden sonra Android sürümünün güncellenmesi gerekiyor.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam.Peki tv min işlemcisine uygun yazılımı nasıl bulurum? Ben o kadar yükleme yaptım bulamadım.Bana yardımcı olur musunuz?

Geri
Üst Alt