Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,945 20 Ocak 2021 #15 fikoloji' Alıntı: Hadi ya test edemeyeceğim yani Genişletmek için tıkla ... Kendi evindeki altyapıya mı bakacaktın? Modem arayüzünde hat değerleri ne kadar? SNR vs.
fikoloji' Alıntı: Hadi ya test edemeyeceğim yani Genişletmek için tıkla ... Kendi evindeki altyapıya mı bakacaktın? Modem arayüzünde hat değerleri ne kadar? SNR vs.
H Çevrimdışı huliki Aktif Üye 27 Ara 2019 55 41 20 Ocak 2021 #16 rj11 ile bakır altyapı hızını ölçebilirsiniz sanırım. fiber ile alakalıda ölçümler yapıyor gibi ama tam onu anlayamadım.
rj11 ile bakır altyapı hızını ölçebilirsiniz sanırım. fiber ile alakalıda ölçümler yapıyor gibi ama tam onu anlayamadım.
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 20 Ocak 2021 #17 huliki' Alıntı: rj11 ile bakır altyapı hızını ölçebilirsiniz sanırım. fiber ile alakalıda ölçümler yapıyor gibi ama tam onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... Bağladım ama bişey alamıyorum
huliki' Alıntı: rj11 ile bakır altyapı hızını ölçebilirsiniz sanırım. fiber ile alakalıda ölçümler yapıyor gibi ama tam onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... Bağladım ama bişey alamıyorum