Veriyorda 2 hafta kullandım şimdi çalışmıyor. Firmada şifreler gitmiş diyor. İlginç bir durumsungate vipstar içinde geliyor 2 yıl veriyor phonix lite serverı
Veriyorda 2 hafta kullandım şimdi çalışmıyor. Firmada şifreler gitmiş diyor. İlginç bir durumsungate vipstar içinde geliyor 2 yıl veriyor phonix lite serverı
kargolar hafta sonu çalışıyorteşekkür ederim ilgine sağol firmadan geldide kargoda daha getirmedi kargo malum pandemi vs
Uyumuştur o ,yarın iş vartest ettinmi digiulama
şuan elimde benimde yok hafta sonu i,çin birine verdim beğenirsem bende alırım bu cihazdan demişti bilseydim vermezdimtest yazılımıdır kimse yüklemesin
dene bakalım usb ile yuklenecek :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
test edildi dosya yok hatası alınıyortest ettinmi digiulama
o üstad bu ne hız ?yeni yazılımlar yapıldı eklenecektir test ok
şuan satılan versiyona usb mod olur mu acaba sipariş vermeyi düşündüğüm 2 ürün var redline 220 ve sungate vip hangisi sizcesungate vipstar içinde geliyor 2 yıl veriyor phonix lite serverı
Vipstar 5 kuruş etmez. 2 yıl server veriyolar sözde ama çalışmıyor, kartı korumalı diye dönüşüm olmuyor. Burdaki usb mod da bir işe yaramıyor, işlemciside kötü zaten. M220 al ama plus olmasın. M220 ye icone dönüşüm yaparsan 2 yıl vanilla verir.şuan satılan versiyona usb mod olur mu acaba sipariş vermeyi düşündüğüm 2 ürün var redline 220 ve sungate vip hangisi sizce