Dur sana link atayım incelersin, hayırlı nöbetler bu arada*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dur sana link atayım incelersin, hayırlı nöbetler bu arada
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aslında ikisi de aynı cihaz,birbirinin eklentilerini kulanabliyorlar ,tabii iron özel serveri kullanılmıyor s11 de,fakat yazılım aynı ,biri iron biri spybox
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu arada aşağıdaki linkten de konu açmıştım ,bilgin olsun, gerçi öylece kaldı
Android Uydu Alıcıları
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Haa tamam unutuyorum işte yaşlılık ,ben cihazı kullanıyorum bana göre iyi bir cihaz ama tavsiye niteliğinde yazmadığımı hatırlatırım*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Link için sağol ustam inceleyeceğim cihazı.
Bu arada yakında titan 4k çıkacak, ona da bakabilirsin
Anladım ustamHaa tamam unutuyorum işte yaşlılık ,ben cihazı kullanıyorum bana göre iyi bir cihaz ama tavsiye niteliğinde yazmadığımı hatırlatırım
Merhaba benım bu yazılım almıyor neden nasıl yaparım URL verırmısınızBu arada ncam kullanmak için cihazda :
Menü---> Cam Ayarları---> NCAMS gelin ,oradaki "Durduruldu" ve aşağıdaki ip olayına takılmayın ,ncam çalışıyor,kanalı bir ileri ardından geri yapın tamamdır
Tam anlamadım inan, ne yazılımını istiyorsunMerhaba benım bu yazılım almıyor neden nasıl yaparım URL verırmısınız
İnternet üzerinden yeni yazılım güncellemesi gelmedi 14 20 varTam anlamadım inan, ne yazılımını istiyorsun
Titanİnternet üzerinden yeni yazılım güncellemesi gelmedi 14 20 var
merhaba hocam menü ye girince kurulum da internet üzerınden yazilim günceleme yapamıyorum aynı cihaz kardesımde var ona güncelleme gelmısİnternet üzerinden yeni yazılım güncellemesi gelmedi 14 20 var
Merhaba hocam bu yenı yazılım bana gelmediOooo,süper olmuş