beklemedeyimÖzelden yazıyım ustam
beklemedeyimÖzelden yazıyım ustam
Merhaba bende Titan Pro sungate internet üzerınden yazılım güncellemesi yapamıyorum üstündeki 14 20 yükseltmek iştiyorum aynı makına var kardesimde onunki bana internet üzerinde Yazılım güncellemesi için sunucu URL lazım ilginiz için teşekkür ederimTeşekkürler usta
Merhaba bende Titan Pro sungate internet üzerınden yazılım güncellemesi yapamıyorum üstündeki 14 20 yükseltmek iştiyorum aynı makına var kardesimde onunki bana internet üzerinde Yazılım güncellemesi için sunucu URL lazım ilginiz için teşekkür ederim
URL üzerinde kayıtlı olması lazım;Merhaba bende Titan Pro sungate internet üzerınden yazılım güncellemesi yapamıyorum üstündeki 14 20 yükseltmek iştiyorum aynı makına var kardesimde onunki bana internet üzerinde Yazılım güncellemesi için sunucu URL lazım ilginiz için teşekkür ederim
Yeni yazılım gelmedı aynı Titan Pro kardeşim de var yeni güncelleme gelmıs bana neden gelmedı URL mi farklıURL üzerinde kayıtlı olması lazım;
Menü --->Kurulum --->Yazılım güncelleme açıyorsun, oradan "İnternetten Güncelle" üzerine gelip OK tuşluyorsun o kadar, yani ayrıca adres girmene gerek yok