Sungate TITAN Iptosat Aktif Etme Resimli Anlatım

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
44
İptosat ta çanaktan gelen isim ile iptv ismi aynı olacakmı mesala mediastar z2 de apollo daki isim ile çanaktan gelen ismi aynı yapınca kanal açılıyor 7e deki bunda nasıl oluyor

M Çevrimdışı
18 Kas 2020
825
45
merak etme pişman olmazsın kullandıkça çözdükçe daha çok hevesleneceksin zamanla memnuniyetini yazarsın bizlerle paylaşırsın ben kolay kolay bir cihazın arkasında durmam onun için gözün kapalı al kullan

H Çevrimdışı

hacikadi

Yeni Üye
14 Tem 2023
4
56
İptosat Kanal ekleme nasıl oluyor bunu anlayamadım, biraz detaylı anlatırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekürler

M Çevrimdışı
18 Kas 2020
825
45
kendi m3u listesinin içinden istediğin kanalın linkini alıyorsun ve not defterine ekliyorsun iptosat.txt içine vereceğim örnek gibi yaz örnek: ANIMAUX,optimus,
Animalplanet,optimus,
Discovery,optimus,

sendeki listeye göre ayarla ve iptosat.txt dosyasını usb ye at sırayla menü/kurulumcam ayarları/iptosat gir usb ile yükle
son olarak menü ayarlar diğer ayarlar iptosat mode otomatik yap daha sonra uydu listesinde bulunan kanallara bak
dikkat edeceğin şey uydu listesindeki kanal ismini iptosat.txt içine eklediğin isim büyük harf küçük harf aynı olmalı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,527
66
kendi m3u listesinin içinden istediğin kanalın linkini alıyorsun ve not defterine ekliyorsun iptosat.txt içine vereceğim örnek gibi yaz örnek: ANIMAUX,optimus,
Animalplanet,optimus,
Discovery,optimus,

sendeki listeye göre ayarla ve iptosat.txt dosyasını usb ye at sırayla menü/kurulumcam ayarları/iptosat gir usb ile yükle
son olarak menü ayarlar diğer ayarlar iptosat mode otomatik yap daha sonra uydu listesinde bulunan kanallara bak
dikkat edeceğin şey uydu listesindeki kanal ismini iptosat.txt içine eklediğin isim büyük harf küçük harf aynı olmalı
Bari bu konuda "how to" (nasıl) yazısı yazayım ,nasılsa testlerim bitti :ok

Geri
Üst Alt