Necati_Simsek
Süper Üye
- 29 Ağu 2018
- 581
- 55
Emmi bu oscam bizim Hiremcolara da uyarmı, uyarsa manuel indirebileceğimiz bir adres var mı?Ne çabuk 826 çıktı, jet gibi maşallah
Emmi bu oscam bizim Hiremcolara da uyarmı, uyarsa manuel indirebileceğimiz bir adres var mı?Ne çabuk 826 çıktı, jet gibi maşallah
İnan bilmiyorum sevgili necati,en azından sendeki hiremcoyu bilmiyorum, bendeki versiyon baya eski buna göre ,benimki 11720 li bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam ,gayet de güzel çalışıyor,genelde 23.5 tan film izliyorum,yani bu kadar update çıkmasının bir nedeni de varmıdır bilemiyorum,geçenlerde çok çok eski versiyonu yükledim elle, o bile sıkıntısız çalıştı,ama işlemcisi ve yazılımı aynı ise (linux ) memolininki sende çalışır diye biliyorum Bu arada hiremconun çok versiyonu var, "bizim hiremcolar" dediğin hangi versiyonu mesela, 4k mı, normal olan mı,(normal olan hiremco normal titaniptv oscamını çalıştırıyordu,bizzat denedim test ettim)Emmi bu oscam bizim Hiremcolara da uyarmı, uyarsa manuel indirebileceğimiz bir adres var mı?
Linux olan 4K hiremcoİnan bilmiyorum sevgili necati,en azından sendeki hiremcoyu bilmiyorum, bendeki versiyon baya eski buna göre ,benimki 11720 li bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam ,gayet de güzel çalışıyor,genelde 23.5 tan film izliyorum,yani bu kadar update çıkmasının bir nedeni de varmıdır bilemiyorum,geçenlerde çok çok eski versiyonu yükledim elle, o bile sıkıntısız çalıştı,ama işlemcisi ve yazılımı aynı ise (linux ) memolininki sende çalışır diye biliyorum Bu arada hiremconun çok versiyonu var, "bizim hiremcolar" dediğin hangi versiyonu mesela, 4k mı, normal olan mı,(normal olan hiremco normal titaniptv oscamını çalıştırıyordu,bizzat denedim test ettim)
Aynı işlemci kullanılıyorsa belki kullanılır ama manuel indirme adresi var mı bilmiyorum inan."kullanılır" dedim ama test etme imkanım olmadı hiç, normal olanı da şöyle denemiştim: bende o zaman hem hiremco vardı hem titan ,titandan aldım oscamı oradan biliyorum,test etmiştim yaniLinux olan 4K hiremco