Sungate titan 4k atlatma bilgi

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
503
36
arkadaşım resim attı titan 4k bu olacak dedi bende gazeteciler gibi atlatma bilgi diye verdim doğru oldunu bilmiyorum görünüm buymuş

M memoli1478 teraspy teraspy

titan4k.jpg

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Evet ,belki öyle görünüyordur ,bir de haber gerçek mi bilmiyorum :) Bu arada büyük kasa ısınma sorununu daha iyi çözer :ok
Belki :bilmiyom gelişmiş uydu alıcıları ve android sistemli olanların çoğunda kasalı olanlar,da fan takıyorlar içine bu oldukça ısınmayı önlüyor düşünün,ki birde bunun içine harddisk,ssd takıldığını sıcaklık nerelere gidiyor sırf bu ısınmadan dolayı cihazların çoğunda arızalar oluşabiliyor elbette,ki büyük kasa iyidir ancak benim fikrim bir çok kişi cihaz büyük kasa ve malıyetli olduğu için istemiyor ve kasanın büyük olmasından dolayı tv yanında kaba duruyor yer kaplıyor diye istemeyebilir:bilmiyom:ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Belki :bilmiyom gelişmiş uydu alıcıları ve android sistemli olanların çoğunda kasalı olanlar,da fan takıyorlar içine bu oldukça ısınmayı önlüyor düşünün,ki birde bunun içine harddisk,ssd takıldığını sıcaklık nerelere gidiyor sırf bu ısınmadan dolayı cihazların çoğunda arızalar oluşabiliyor elbette,ki büyük kasa iyidir ancak benim fikrim bir çok kişi cihaz büyük kasa ve malıyetli olduğu için istemiyor ve kasanın büyük olmasından dolayı tv yanında kaba duruyor yer kaplıyor diye istemeyebilir:bilmiyom:ok
O da doğru ama muhtemelen bendeki s11 kadardır kasa,çok büyük değildir çünkü işlemcinin V2 sini kullanıyor titan4k :)

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Bilgi memoli usta ana forum,da bilgileri ve resimleri yüklemiş ancak ana kasa görüntüsü yok yakın zamanda diye yazmış şimdi ben ordan alıp buraya yüklersem kendisine ayıp olur onun için kendisi yüklesin :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bilgi memoli usta ana forum,da bilgileri ve resimleri yüklemiş ancak ana kasa görüntüsü yok yakın zamanda diye yazmış şimdi ben ordan alıp buraya yüklersem kendisine ayıp olur onun için kendisi yüklesin :ok
Burada da var onlar ,yüklü bizde de :ok

M Çevrimdışı
18 Kas 2020
762
43
herkese selamlar buradaki bazı durumlardan dolayı bazen eklemeye fırsat bulamıyoruz malum durum belli
arkadaşın eline sağlık cihazın fotosu budur herşeyi ile kasa normal titan modelden daha buyuk yapılmıştır
hayırlısı ile eve yerleşeyim daha detaylı paylaşımlar ve çalışmalar yapacam.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
herkese selamlar buradaki bazı durumlardan dolayı bazen eklemeye fırsat bulamıyoruz malum durum belli
arkadaşın eline sağlık cihazın fotosu budur herşeyi ile kasa normal titan modelden daha buyuk yapılmıştır
hayırlısı ile eve yerleşeyim daha detaylı paylaşımlar ve çalışmalar yapacam.
Oooo, süper süper, S11 kadarmı kasa yoksa daha mı büyük :alal

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Burada da var onlar ,yüklü bizde de :ok

Evet gördüm dostum erdinç ustadan alıntıdır aynı özellikleri taşıyan cihazlar var ama tabii memoli usta farkı olacak bu cihazda :ok
HİREMCO s10
NEXT İNNOVA 4K
Sungate TITAN 4K

Sungate TITAN 4K
Hisilicon 3798MV300v2 Dört Çekirdekli 64-bit Yüksek Performans ARM Cortex A53
Flash Hafızası: 8GB eMMC
RAM Hafızası: 1GB DDR3

Next INNOVA 4K

Hisilicon 3798MV300 Quad-Core 64 Bit
Yüksek Performanlı ARM Cortex A53 İşlemci
1GB DDR3 RAM + 4GB eMMC Flash Hafıza

Hiremco Turbo S10

CPU : 64Bit ARM Cortex A53 Hisilicon 3798mv200 chipset
GPU : Çok çekirdekli, yüksek performanslı GPU Mali-450
15000 DMIPS – Dört Çekirdekli 64Bit ( 4x 1.6 GHz ) işlemci
4 GB eMMC Flash Bellek
1GB DDR3 RAM

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet gördüm dostum erdinç ustadan alıntıdır aynı özellikleri taşıyan cihazlar var ama tabii memoli usta farkı olacak bu cihazda :ok
HİREMCO s10
NEXT İNNOVA 4K
Sungate TITAN 4K

Sungate TITAN 4K

Next INNOVA 4K

Hiremco Turbo S10

4 GB eMMC Flash Bellek
1GB DDR3 RAM
CPU'lara dikkat et ,herkesin karıştırdığı konu CPU ları :) tittandaki V2 serisi 8mb flash, hani android yüklesem yüklenir buna :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
HİREMCO s10
NEXT İNNOVA 4K
Sungate TITAN 4K

Sungate TITAN 4K

Next INNOVA 4K

Hiremco Turbo S10

4 GB eMMC Flash Bellek
1GB DDR3 RAM
Aslında RAM 2gb olsa süper olurdu süper,gerçi linux için 1gb yeter de artar ,belki ilerde enigma olabilir, belli mi olur, döner mi döner multiboot ile :)

Geri
Üst Alt