hocam bir kaç örnek atıcam...daha iyi anlamanız açısından...fotoları çekcem şimdi..
excel ile müşteri listesini yaptım... makrolarla oluyor...tel nosunu girince müşteri adresini veriyor.hiç yoktan iyidir...fakat bize önemli olan tel çaldığında direkt adresi önümüze düşürmesi..yani elle telefon girip uğraşmamak..çünkü manuel çok zor oluyor...pekii tel çaldığında direkt exceldeki adresi bulma olabiliyor mu?yani yapabilir miyiz acaba?Caller id ile su siparişi arasındaki ilişkiyi anlayamadım ama müşteri takibi gibi bir şey istiyorsunuz sanırım.
Hakim değilim ama Microsoft Excel ile böyle bir şey kolay yoldan yapılabilir sanki?
excel ile müşteri listesini yaptım... makrolarla oluyor...tel nosunu girince müşteri adresini veriyor.hiç yoktan iyidir...fakat bize önemli olan tel çaldığında direkt adresi önümüze düşürmesi..yani elle telefon girip uğraşmamak..çünkü manuel çok zor oluyor...pekii tel çaldığında direkt exceldeki adresi bulma olabiliyor mu?yani yapabilir miyiz acaba?
ben windows 7 kullanıyorum... hayır o cihaz ona göre uyumlu yazılımlarla birlikte çalışır...Onu Excel'in yapabileceğini sanmıyorum.
O cihaz başka yazılımla çalışıyor mu peki?
Windows 10'da mesela telefon etme özelliği vardı sanırım, belki orada bir şeyler yapılabilir.
ben windows 7 kullanıyorum... hayır o cihaz ona göre uyumlu yazılımlarla birlikte çalışır...
bilmiyorum bakalım artık...bi de lisanslı program olduğu için ellemeye korkuyorumO zaman mevcut yazılımı yeniden düzenleyip derlemeniz lazım.
bilmiyorum bakalım artık...bi de lisanslı program olduğu için ellemeye korkuyorum
evet hocam ,internet olmadan yapıyordu...Hocam programın veri tabanında sorun var iletişim kuramıyor veya sorgu yapamıyor programın desteği yok demişsiniz veri tabanı sizin pc de mi yoksa karşı tarafta mı çalışıyor bilmiyorum karşı tarafta ise hiç boşuna uğraşmayın. Dataların Sizdemi karşı tarafta mı olduğunu anlamak için internet olmadan program sorgu yapıyormuydu? Yapıyor ise sizde yapmıyorsa karşı taraftadır.
evet,önceden pc ye uzaktan bağlanınca mysQL bağlanıp şifre girerek bişeyler yapıyordu..Programı başka yere kopyalayın, denemeleri orada yaparsınız.
Fakat derlenmiş bir program geri kodlarına açılabilir mi bilmiyorum.
Bu programın sonuçta sahibi var, kodları öğrenilmesin diye şifrelemiş olabilir.