Muslukların bazen kompresör gibi hava üflediğine şahit oldum çoğu kezŞebekeden hava gelip gelmiyor mu diye,sular kesildiğinde belli olmaz mı,yani kesik hattan su gelirken (bu arada kim kontrol edecek onu desenize )
Oo, o zaman kötü desene, demek ki su kesilip geldiğinde hemen çeşmeler açılmayacak ,komşuların açması beklenecekMuslukların bazen kompresör gibi hava üflediğine şahit oldum çoğu kez
Biz kirli su gelmesin diye pek şey etmiyoruz hemen.Oo, o zaman kötü desene, demek ki su kesilip geldiğinde hemen çeşmeler açılmayacak ,komşuların açması beklenecek
Ben wp gruptan hanıma yazdırıyorum "komşular,dışardayız ,acaba sular geldi mi" diye ,onlardan "geldiiii" diye cevap gelince yavaşça açıyoruz çeşmeyiBiz kirli su gelmesin diye pek şey etmiyoruz hemen.
10 dk gecikmeli açın.Ben wp gruptan hanıma yazdırıyorum "komşular,dışardayız ,acaba sular geldi mi" diye ,onlardan "geldiiii" diye cevap gelince yavaşça açıyoruz çeşmeyi
Şaka tabii yazdığım , bizde su depoları var apartmanda 10 tonluk ,saat tek ,sanırım bunu önümüzdeki yıllar daha çok fark edeceğiz ,malum su problemleri başlayacak,kuraklık devam ederse maalesef.10 dk gecikmeli açın.
Bizim sayaçta az yazıyor diye değiştirdiler ücretsiz ceza kesmeye hakları yok o onların sorunuBenim de sayacım bozulmuş ve az tüketim gösteriyormuş. Bunu bildirmediğim için 950₺ ceza ödedim taşınırken. Sanki kaç liralık su yaktığımı biliyormuşum da 30-45 lira arası gelen faturaya itiraz edecekmişim...
Sayaç seçiminde güven de önemli anlaşılan.
Bana ödettiler ve taşınma sürecinde olduğumdan itirazla falan da uğraşamadım ? hem de yakın zamanda bu Haziran ayında.Bizim sayaçta az yazıyor diye değiştirdiler ücretsiz ceza kesmeye hakları yok o onların sorunu
Bakım sayaç muaynesi vs faturayı kesen eleman bunu fark eder
Sayaç okumaya gelen görevli suyu açtırdı sayaca baktı sayaçta sorun var dedi
3 gün sonra Buski'den geldiler yeni sayaç taktılar ceza vs ödemedim
Fatura 20-30arası gelen fatura 40-50 arası gelmeye başladı Eksik yazıyormuş
Çok normal sular kesik borular boş su gelince basınçla birlikteMuslukların bazen kompresör gibi hava üflediğine şahit oldum çoğu kez
itiraz etsen iptal olurdu THH,sikayet yaz. ozamanBana ödettiler ve taşınma sürecinde olduğumdan itirazla falan da uğraşamadım ? hem de yakın zamanda bu Haziran ayında.
Bu vakıanın üzerine bu latife denmese olmazdı, tam oturdudesenize havaya bile para ödüyoruz
Aslında biz gençliğimizden beri ödüyoruz da,45 yaş altı da ödemeye başladığından ancak haberleri oluyorBu memlekette bedava hiç bir şey yok,havaya bile para ödüyorsak vay halimize.