teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,290
- 66
Ben wp gruptan hanıma yazdırıyorum "komşular,dışardayız ,acaba sular geldi mi" diye ,onlardan "geldiiii" diye cevap gelince yavaşça açıyoruz çeşmeyiBiz kirli su gelmesin diye pek şey etmiyoruz hemen.![]()

Ben wp gruptan hanıma yazdırıyorum "komşular,dışardayız ,acaba sular geldi mi" diye ,onlardan "geldiiii" diye cevap gelince yavaşça açıyoruz çeşmeyiBiz kirli su gelmesin diye pek şey etmiyoruz hemen.![]()

10 dk gecikmeli açın.Ben wp gruptan hanıma yazdırıyorum "komşular,dışardayız ,acaba sular geldi mi" diye ,onlardan "geldiiii" diye cevap gelince yavaşça açıyoruz çeşmeyi![]()

Şaka tabii yazdığım , bizde su depoları var apartmanda 10 tonluk ,saat tek ,sanırım bunu önümüzdeki yıllar daha çok fark edeceğiz ,malum su problemleri başlayacak,kuraklık devam ederse maalesef.10 dk gecikmeli açın.![]()
Bizim sayaçta az yazıyor diye değiştirdiler ücretsiz ceza kesmeye hakları yok o onların sorunuBenim de sayacım bozulmuş ve az tüketim gösteriyormuş. Bunu bildirmediğim için 950₺ ceza ödedim taşınırken. Sanki kaç liralık su yaktığımı biliyormuşum da 30-45 lira arası gelen faturaya itiraz edecekmişim...
Sayaç seçiminde güven de önemli anlaşılan.

Bana ödettiler ve taşınma sürecinde olduğumdan itirazla falan da uğraşamadım ? hem de yakın zamanda bu Haziran ayında.Bizim sayaçta az yazıyor diye değiştirdiler ücretsiz ceza kesmeye hakları yok o onların sorunu
Bakım sayaç muaynesi vs faturayı kesen eleman bunu fark eder
Sayaç okumaya gelen görevli suyu açtırdı sayaca baktı sayaçta sorun var dedi
3 gün sonra Buski'den geldiler yeni sayaç taktılar ceza vs ödemedim
Fatura 20-30arası gelen fatura 40-50 arası gelmeye başladı Eksik yazıyormuş![]()
Çok normal sular kesik borular boş su gelince basınçla birlikteMuslukların bazen kompresör gibi hava üflediğine şahit oldum çoğu kez![]()
itiraz etsen iptal olurdu THH,sikayet yaz. ozamanBana ödettiler ve taşınma sürecinde olduğumdan itirazla falan da uğraşamadım ? hem de yakın zamanda bu Haziran ayında.
Bu vakıanın üzerine bu latife denmese olmazdı, tam oturdudesenize havaya bile para ödüyoruz![]()

Aslında biz gençliğimizden beri ödüyoruz da,45 yaş altı da ödemeye başladığından ancak haberleri oluyorBu memlekette bedava hiç bir şey yok,havaya bile para ödüyorsak vay halimize.![]()
![]()