Şu İmamoğlunu sevmeyen tek muhalif benmiyim acaba?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Seçildiği günden beri sevemedim şu adamı. Fazla aristokrat geliyor bana.
Nerede Mansur Başkan, nerede bu artiz. Bence yan yana dahi kıyaslanmaz.

Ayrıca şu gazeteci müsvettesi olan, GERÇEK TÜRK ORDUSUNUN ŞEREFLİ ASKERLERİNİN EŞLERİ İÇİN içindeki kini kusan onursuz kadını karşısına oturtması iyice zıvanadan çıkmışlığın göstergesi diye düşündüm fakat öte yandan aklıma Rahmetli Demirel geldi.

Hani bir gün Rahmetli Demirele sormuşlar ''Sayın Demirel bu adam size küfür edip duruyordu, şimdi onu partinize aldınız bunu neden yaptınız?
Demirel cevap vermiş, ''Eskiden onların kapısından bize bağırıp duruyordu, Aldık kendi kapımıza baladık şimdi karşı tarafa bağırıyor''
Tabi bapırma ifadelerinin gerçeğinin ne olduğunu herkes bilir, dönemin politikacısı bu şekilde yaklaşmış konuya.
Şimdi bu imamın oğlu da kendince bu şekilde davrandığını mı düşünüyor acaba yoksa ''Onlar ötekileştirir ayırır kutuplaşırır ama bakın biz hiç kimseyi ayırmıyoruz, O kadın bile olsa gezimize alıyoruz'' mu demek istemiştir bilemem.

Sebep sonuç ilişkisini bilemem lakin geçmişte bu karaqkter yoksunu kadının sarfettiği lafları düşündükçe ben bu kadar da ılımlı olmazdım diye düşünüyorum.

Her kesimi kucaklamak ayrı konu, omurgasızlara dahi eyvallah etmek ayrı konu sanki.

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Çok haklısın hocam, bende kendisinden haz etmiyorum. Umuyorum aday olarak İmamoğlu yada Kılıçtaroğlu gibi saçma seçimler yapmazlar. Mansur Yavaş ciddi anlamda halktan güzel destek görüyor, hak ediyorda. Türkiye tarihinden ilk Ankaralı bir Cumhurbaşkanı da çok yakışır hani.
Nagehan olayına gelince, önce bir yerde yazmıştım tekrar yazayım. Akp’den sonra şimdiki Akp’liler sizi, beni, bizi Akp’li olmakla suçlayacaklar. Bu insanların “gazeteci” kisvesi altında her ortama girdiklerini görünce politikadan tiksiniyorum. Mülteci güzellemesi yaparlar ama özel villalarda korunaklı sitelerde lüks içinde yaşarlar, halktan habersizler. Bu ve benzeri kalemlerini kiraya vermiş yazarları kimin çevresinde görürsek görelim tepki vermek lazım ki sayıları artmasın.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Benimde içim ona ısınmadı itici rahatsız edici bir ifadesi var çok yapmacık sıcak kanlı gibi ama değişik :kiskis

Adem Abi İmamoğlu akp'li seçmene profil olarak yakın olduğu için var yoksa Adı bile geçmezdi ..

Politik çıkarlar ne gerektiriyorsa ona göre Partiler aday belirliyor iyi adam ama fazla yılışık bence :haha

İstanbul'u Aldı İdare eder CHP çok yanlış işler yapıyor Baştan beri en başta 10 yıl önce,

Kemal kılıçdaroğlun'a yol verselerdi 3-5 oy için HDP ile selamı kesip tanımasalardı akp 3. kez seçilmezdi,

Baykal'dan sonra kılıçdaroğlu en fazla 2 dönem kalacaktı 3. dönem CHP yeni başkan ile devam edecekti..

CHP'nin basireti bağlandı koltuktan Kemal beyi zamanında indirmediler yoksa böyle olmazdı..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Benimde içim ona ısınmadı itici rahatsız edici bir ifadesi var çok yapmacık sıcak kanlı gibi ama değişik :kiskis

Adem Abi İmamoğlu akp'li seçmene profil olarak yakın olduğu için var yoksa Adı bile geçmezdi ..

Politik çıkarlar ne gerektiriyorsa ona göre Partiler aday belirliyor iyi adam ama fazla yılışık bence :haha

İstanbul'u Aldı İdare eder CHP çok yanlış işler yapıyor Baştan beri en başta 10 yıl önce,

Kemal kılıçdaroğlun'a yol verselerdi 3-5 oy için HDP ile selamı kesip tanımasalardı akp 3. kez seçilmezdi,

Baykal'dan sonra kılıçdaroğlu en fazla 2 dönem kalacaktı 3. dönem CHP yeni başkan ile devam edecekti..

CHP'nin basireti bağlandı koltuktan Kemal beyi zamanında indirmediler yoksa böyle olmazdı..
Forum ahalisi bilir ki Kılıçtaroğlunun siyasi profilini sevmem.
Kendisi kişilikli insandır o ayrı konu ancak bir lider vasfı ben göremiyorum. Haa ben liderden ne anlarım kısmı tartışılır neticede biz bu konularda sade vatandaş olarak yorum yapıyoruz. Lakin Sevmediğim şahsın dahi doğru söylediği bir söz var. Kardeşim bu ne biçim parti içi demokrasi yahu? Bir adam bir koltukta 10 yıl 20 yıl niye oturur hem de bu kadar başarısızlık ile?

FAKAT!

istemesem de, onaylamasam da, doğru bulmasam da eğer aday olarak KK çıkacaksa kesinlikle destekleyeceğim dostlar o da apayrı bir konu.

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Forum ahalisi bilir ki Kılıçtaroğlunun siyasi profilini sevmem.
Kendisi kişilikli insandır o ayrı konu ancak bir lider vasfı ben göremiyorum. Haa ben liderden ne anlarım kısmı tartışılır neticede biz bu konularda sade vatandaş olarak yorum yapıyoruz. Lakin Sevmediğim şahsın dahi doğru söylediği bir söz var. Kardeşim bu ne biçim parti içi demokrasi yahu? Bir adam bir koltukta 10 yıl 20 yıl niye oturur hem de bu kadar başarısızlık ile?

FAKAT!

istemesem de, onaylamasam da, doğru bulmasam da eğer aday olarak KK çıkacaksa kesinlikle destekleyeceğim dostlar o da apayrı bir konu.
Biz yine çok dillendiripte KK için cesaret vermeyelim. Liderlik vasıfları konusunda bende sizin gibi düşünüyorum, geçen Cuhurbaşkanlık seçiminde kafam bozulmuştu pusulaya Atatürk ve Fatih Sultan Mehmet fotoğrafı koymuştum. Dayatmalara nedense gelemiyorum. Bunu anlarsa eğer Millet İttifakı doğru bir aday çıkarırlar. Aksini düşünmek bile istemiyorum!

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Biz yine çok dillendiripte KK için cesaret vermeyelim. Liderlik vasıfları konusunda bende sizin gibi düşünüyorum, geçen Cuhurbaşkanlık seçiminde kafam bozulmuştu pusulaya Atatürk ve Fatih Sultan Mehmet fotoğrafı koymuştum. Dayatmalara nedense gelemiyorum. Bunu anlarsa eğer Millet İttifakı doğru bir aday çıkarırlar. Aksini düşünmek bile istemiyorum!
Benim umudum onlar zaten değil hocam.
İlginç olanı şu ki benim kafa yapımda bir siyasi parti yok zaten.
Meral Akşener Umut Vaat ediyor. Masada olmasalar da Mülteci konusundaki tavrı nedeniyle ki (bunun da köpürtüldüğünü düşünüyorum) Zafer Partisi dik duran nadir partilerden görünüyor, Muharrem İnce yi parti içinde severdim ama ani çıkışlarına ani yok olması eklenince antipati seviyem yükseldi, masada olan Babacan ve Davutoğlundan benim zaten bir beklentim olmaz, Temel Dede desen ona yorum yapabilecek düzeyde bilgili değilim, Demokrat Parti ittifakta olduğu ve Sn Cemal Enginyurt sayesinde bilinen parti. Eee ne kaldı?

Yani altılı dedikleri şu masaya bir bakıyorum da, altılı ganyan bile olmaz gibi geliyor bana :)

Körü körüne de gitmek istemesem lakin gönlüme bakıyorum, gönlüm bana ''varsa yoksa Mansur Başkan'' diyor. ?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Adem Abi 2023 Cumhuriyetin 100. Yıl Dönümü 100 Yıl sonra Yeniden batmış bir ülkeyi Ayağa kaldırmak için,

Verilen Mücadele olacak bu secimler Aday kim olursa olsun Aklı başında ülkesini seven herkes desteklemeli..

Şu kafalarındaki yanlış düşünceleri atsınlar gerici olmasınlar namaz kılacak adam değil ülke yönetecek adam seçsinler 20 yılda yüz yıl öncesine geri döndürdüler ülkeyi kasa boş kamuya ait ne varsa satıldı..

Devlet borç batağında yüzüyor İflas etmiş ülke son seçimlerden umutluyum..?

Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
33
Önümüzdeki seçimde CHP iktidar olmak istiyorsa(Mansur Yavaş) iktidar olmak istemiyorsa(Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, diğer) aday olarak çıkartır. Bazıları içinden diyordur neden iktidar olmak istemesin diye 20 yıldır neden istemediyse şimdide ondan istemez Adem abi bu konuları bizlerden daha iyi biliyordur o varken benim açıklama yapmam yakışık almaz bu arada Ekrem İmamoğlu konusunda aynı duyguları paylaşıyoruz son yılların tam Türkiye siyasetçisi ne demek istediğimi anlamışsınızdır ?

C Çevrimdışı

CanMurat 

Aktif Üye
26 Eki 2018
263
Ohoooooow; cemre düşmüş buraya.
Gene sizlerin bir yerlerden bir ümidi var.
Geçmişte siyasetle uğraşmış ve diğer parti mensuplarıyla da iyi diyalogu olan biri olarak şunu paylaşayım: Benim Türk siyasetinden ümidim yok. İdeoloji başta olmak üzere algılarla insanlar yönlendirilir ama arka planda dönen tek şey; seçmenin zannettiği konular değil RANT kavgasıdır.
Cumhur İttifakına zaten girmiyorum: Her şey ortada.
Millet İttifakına gelirsek; seçimi kazanmak için ne kadar zorlayabilirsin? Eğer bu zorlama; kırmızı çizgiyi geçmek, midesizlik yapmak ise o seçimi kazanmaman daha hayırlı. Kırmızı çizgimizden kastım nedir umarım anlaşılmıştır. İBB seçimlerinde tüm Türkiye'de olduğu gibi bu çizgi aşıldı. Ve kimse kimseye bedavadan destek vermez. Seçimi kazanmak uğruna o kırmızı çizginin arkasındakilere İBB'de seçim sonrası ne tür tavizler verildi, İBB'de hangi iştirak firmalar peşkeş çekildi; çok iyi biliyorum. Şuan Ekrem Efendinin en başından beri İBB başkanlığı yapmak gibi bir derdi yok. Tamamen görüntü, tamamen şov...Seçimlerde kırmızı çizgi geçilmeseydi zaten başkan da seçilemezdi. Tepki oylarını da hesaba katarsak aslında net bir seçim başarısı da yok.
'Baştaki kral insin de nasıl inerse insin'deki şu 'NASIL İNERSE...' bakış açısına karşıyım. Bu sebeple burada sizlerden ayrılıyorum.
Mansur Yavaş'a da o hayallerdeki makamı yedirirler mi? Bendeki bilgilere göre zor. Zaman ne getirir; göreceğiz. Adam işinde, gücünde elinden geldiğince yardırıyor ya da bu da mı bir algı; bilmiyorum. En azından İstanbul'dan ben böyle görüyorum.

Geri
Üst Alt