Su Arıtma Kireç Tutucu ( Silifoz) Sağlığa zararlımı?

U Çevrimdışı

umut101010 

Aktif Üye
23 Eyl 2020
127
33
Güle güle kullanın. Kış aylarında hiç belli olmadan birkaç gün don olabiliyor. (Aydın' da) Dolayısıyla keçe daha etkin bir çözüm olur.
O zaman keçe ile sarayım aslında aynı yerde termosifon da mevcut yer olmadığı için balkona kurduk belki Pimapen ile kapatabilirim maddi duruma göre.

U Çevrimdışı

umut101010 

Aktif Üye
23 Eyl 2020
127
33
Onun için olur. Ama son zamanlarda balkonu kapatmayla ilgili bir karışıklık var. Haberleri bir kurcalayın isterseniz. Sonra sıkıntı çıkmasın. ;)
Gördüm haberleri ama ben komple kapatmayacağım zaten odayı karanlık yaparım sadece termosifon olduğu kısım toplasanız 1 metre falan tutar.

C Çevrimdışı

Calipsoant

Yeni Üye
17 Kas 2025
1
37
Merhaba ben murat Antalya'da yaşıyorum su içmek için ayrıca arıtıcı hyundai Hnd-35 modeli kullanıyorum bunla ilgili bir sorunum yok lakin hangi marka filitre kullanmak ve ilave minareli filitre takmak mantıklı'mı? Ayrıca resimde paylaştım daire girişi 4'lü filitre Seti taktırdım siliphoz yada diyer adı ile silifoz adı ile anılan ürün ile ilgili bilgi eksikliğim var kireç çok sert ve yumuşatmak istiyorum hangi marka ürünü tercih etmeliyim bilemedim desteğe ihtiyacım var saygılar sunarım 🙏@slowfood

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,533
Merhaba ben murat Antalya'da yaşıyorum su içmek için ayrıca arıtıcı hyundai Hnd-35 modeli kullanıyorum bunla ilgili bir sorunum yok lakin hangi marka filitre kullanmak ve ilave minareli filitre takmak mantıklı'mı? Ayrıca resimde paylaştım daire girişi 4'lü filitre Seti taktırdım siliphoz yada diyer adı ile silifoz adı ile anılan ürün ile ilgili bilgi eksikliğim var kireç çok sert ve yumuşatmak istiyorum hangi marka ürünü tercih etmeliyim bilemedim desteğe ihtiyacım var saygılar sunarım 🙏@slowfood
kutu içerisine ekstradan filtre alacak kadar yer var mı.?

Geri
Üst Alt