Stremio

Kaç gündür kullanıyordum. Bugün hata alıyorum Box ta açılmıyor.
Kullanmadığım için test edemiyorum ama, uygulamayı kaldırıp tekrar kurmak (Eklentiler v.b. ile çok kolay olmayacak biliyorum.) sorunu çözer mi? Deneyebilir misiniz?

Bir de alternatif olarak Cloud Stream' e bakabilir misiniz?

Cloudstream çok güzel çalışıyor.yayini seyrederken alternatif kaynaklara kesintisiz geçebilmek ve 1080 ve 4k yayınların da bulunması güzel oluyor.dolby surround ve nadiren atmos içerik bile bulunuyor.
Kaynaklarda aynı film için, bazı günler 4 k yayın görünürken bazen görünmemesi internet hızı ile mi ilgili çözemedim.🤔

Cloudstream çok güzel çalışıyor.yayini seyrederken alternatif kaynaklara kesintisiz geçebilmek ve 1080 ve 4k yayınların da bulunması güzel oluyor.dolby surround ve nadiren atmos içerik bile bulunuyor.
Kaynaklarda aynı film için, bazı günler 4 k yayın görünürken bazen görünmemesi internet hızı ile mi ilgili çözemedim.🤔
Kullanmamakla birlikte tahmin yürütmem gerekirse farklı kaynaklardan stream içeriklerinin toparlandığı bir platform olduğu için bazı zamanlar aynı içeriği 4k yayınlayan kaynakların yayını kapatması-kısa süreli kesmesi söz konusu olabilir.

3 gün önce gelen güncelleme ile yine mükemmel çalışmaya başladı.
Telefon, tablette zaten çalışıyordu ama Android Tv sorunlu idi bende.

TorrentMafya ve TorrentHane eklentileri ile TR dublaj izlenebiliyor(du). Her 2 site de kepengi indirdiği için tekrardan eski düzene geri döndük :slap
Türkçe dublaj için bir eklenti yok galiba? Uzun süredir arıyorum çalışan bulamadım.

Geri
Üst Alt