Steam Link için TV box önerisi

Cengiz Demir Çevrimdışı

Cengiz Demir

Yeni Üye
5 Nis 2024
4
52
Ben Homatics 4K Plus da denedim. (PC ve cihaz Ethernetle bağlı)
Bana göre hiç oynanacak seviyede değildi. Özellikle yarış oyunları çok daha sıkıntılı oluyor.

L Çevrimiçi

lethalist

Yeni Üye
7 Ocak 2025
8
18
TV ekranınız muhtamelen 50-60Hz. Dediğim şeyin kanıtı şu şekilde olur, bir oyundan veya çözünürlük ayarlarından 144hz değil de 60hz yapın monitörü ve oyun oynamaya çalışın.
Rica ederim. Reddit üzerindeki kullanıcı yorumlarını da bir kontrol edin. Midnight vb farklı alternatif yazılımlar kullananlar da var sanırım.
Bugün Steam Link'i ve Sunshine-Midnight bağlantısını telefonumda denedim.
60Hz ekran, DualSense ile ikisinde de akıcı bir şekilde FIFA 24 ve Rocket League oynadım.
Bu performansın aynısını herhangi bir box cihazı ile alamaz mıyım?
Apple TV 4K için bütçem kesinlikle yetmiyor maalesef.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
651
Bugün Steam Link'i ve Sunshine-Midnight bağlantısını telefonumda denedim.
60Hz ekran, DualSense ile ikisinde de akıcı bir şekilde FIFA 24 ve Rocket League oynadım.
Bu performansın aynısını herhangi bir box cihazı ile alamaz mıyım?
Apple TV 4K için bütçem kesinlikle yetmiyor maalesef.
PCyi direkt TV'ye bağlayıp oynamayı denemelisin, TV ekranı oyun için çok farklı bir deneyim

L Çevrimiçi

lethalist

Yeni Üye
7 Ocak 2025
8
18
PCyi direkt TV'ye bağlayıp oynamayı denemelisin, TV ekranı oyun için çok farklı bir deneyim
Yıllardır bunu (hdmi kablosu ile tv ekranında oynamak) yapıyorum zaten, biraz gecikme oluyor ama her oyunda rahatsız etmiyor. Bahsettiğim sorun tamamen farklı, direkt takılmalar ve fps düşüklüğü yaşıyorum. Bu sorunları yaşamayacağım bir box önerisi soruyorum. Gecikme çok sorun olmuyor benim için.

Geri
Üst Alt