teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Sevgili gençler geçenlerde yeni bir oscam yapayım dedim, oscam-git üzerinden derleme dosyasını indirdim, sanırım 11795 versiyondu,ama ne yaparsam yapayım oscamı derleyemedim iyi mi , biraz araştırınca meğer aklı evveller oscam-git dosyasından emuları kaldırmışlar ne hikmet ise.Sonunda dayanamadım arkadaşımın oğlundan rica ettim bana "emrin olur alattin amca" dedi ve bunların forumlarına üye olup ona söylediğimin aynısını ingilizce olarak sormuş(ben ne dediysem onu sormuş) Bilin bakalım ne olmuş sorunca
Bildiniz (diyeyeyim) bizim muratı forumlarından cevap bile vermeden banlamışlar iyi mi
Ahanda banlanma nedeni mesajı :
Yani adamlar cevap vereceklerine bizimkini banlamışlar, ve 3-4 günce 791 versiyondan nedense V799'za gelmişler ,yani 7-8 versiyon yükseltmişler zınk diye
Valla bunlar bir tek kendilerini "biz bu işi yaparız" diye görüyorlar sanırım ,sadece onlar akıllı, bizler ise salağız veya öyle görmek istiyorlar.
Bildiniz (diyeyeyim) bizim muratı forumlarından cevap bile vermeden banlamışlar iyi mi
Ahanda banlanma nedeni mesajı :
Yani adamlar cevap vereceklerine bizimkini banlamışlar, ve 3-4 günce 791 versiyondan nedense V799'za gelmişler ,yani 7-8 versiyon yükseltmişler zınk diye
Valla bunlar bir tek kendilerini "biz bu işi yaparız" diye görüyorlar sanırım ,sadece onlar akıllı, bizler ise salağız veya öyle görmek istiyorlar.