newrophat
Süper Üye
- 31 Ağu 2018
- 1,036
Merhaba, benim de başıma daha önce başka bir firmadan böyle bir olay geldi ama sizinki çok farklı siz 15000 tl değeri olan bir dolabı 2650 tl gibi bedava sayılabilecek bir paraya almışsınız hala deforme oldu,şu sorunu vardı diyorsunuz. Biz, eleştiri yaparken biraz da firmaları düşünmeliyiz sonuç olarak o insanlar da ekmeğini kazanma peşinde. Burada sorun hallolduysa halâ yazı kalsın vs. gibi cümleler hoş olmuyor. Benim başıma neler geldi, sorunum henüz çözülmedi. Siz şükredin bence
bunu yazmak için mi üye oldunuz foruma, yani tüketiciyi kandıran ayıplı mal gönderen bir firma hakkında şikayet oluşmuş ve siz arayıp tarayıp bu forumu bulup hiç alakanız olmayan bir firmayı savunuyorsunuz.
böyle konuların var olması gerekir ki insanlar 3 kuruş kar elde edeceğim diye böyle ticaret ahlakından yoksun etikten uzak ve devletin kanunlarını hiçe sayan firmalardan uzak durur.
ekmek parasını düşünen insan alavere dalavere yapmaz. firma ile doğrudan bağlantınız olduğuna adım gibi eminim, gidin ticaret anlayışınızı düzeltin önce böyle anonim hesaplarla gıyabi edebiyat yapmayın, yemezler.