Sony yetkili servisi televizyonu gelip kontrol edecek.Konu hakkında gelişmeleri yazacağım.
İlgilnen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Teşekkürler
TELEFON İLE BİLĞİ ALMANIZ .
Sony Müşteri Hizmetleri
Tel: 444 76 69
Adres: Saray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:10 Onur Ofis Park Ümraniye, İstanbul
Bir adet donusturucu temin ettim ve TV bir gün boyunca çalıştı fakat akşam üzeri TV kapandı ve açmaya kalktigim zaman 4 defa kırmızı ışık yanarak uyarı hatası vermeye başladı.
Bir çok denememe rağmen maalesef TV acilmamakta ısrar ediyor )))
Tabiki sizin konumuza göre arıza uygunluğu durumu NEDİR ? bilmiyorum
Dönüştürücü ? etkisi .
Video buldum .
How To Know SONY TV Power Supply Board Problem || Why Sony TV Won't Turn ON & Red Light Blinking
SONY TV Güç Kaynağı Kartı Sorunu Nasıl Anlaşılır || Sony TV Neden Açılmıyor ve Kırmızı Işık Yanıp Sönüyor
SONY TV Power Board Failure
If you unplugged your SONY TV, while it was on, and now it is dead, you have just blown the main fuse on your Power Board.
||Sony TV Won't Turn ON || Sony TV Red Light Blinking ||
SONY TV Power Board or Main Board
If stuck in red standby, press the power button. If power button flashes, replace Power Board. If power button remains solid red, replace Main Board-
SONY TV slow startup, flickering or no picture, clicking noise even sound/Power is on, comes on and off, replace Power Board
Similar Issues:
1. sony tv red light blinking
2. sony power supply replacement
3. sony bravia tv power supply problem
4. sony bravia power board
5. sony bravia motherboard problems
6. sony tv wont turn on red light flashing
SONY TV Güç Kartı Arızası
SONY TV'nizin fişini açıkken çıkardıysanız ve şimdi ölmüşse, Güç Kartınızdaki ana sigortayı az önce atmışsınızdır.
||Sony TV Açılmıyor || Sony TV Kırmızı Işık Yanıp Sönüyor ||
SONY TV Güç Kartı veya Ana Kart
Kırmızı bekleme modunda takılırsanız, güç düğmesine basın. Güç düğmesi yanıp sönerse Güç Kartını değiştirin. Güç düğmesi sürekli kırmızı kalırsa, Ana Kartı değiştirin.
SONY TV yavaş başlatma, titriyor veya görüntü yok, tıkırtı sesi bile ses/Güç açık, açılıp kapanıyor, Güç Kartını değiştirin
Benzer Sorunlar:
1. sony tv kırmızı ışık yanıp sönüyor
2. sony güç kaynağının değiştirilmesi
3. sony bravia tv güç kaynağı sorunu
4. sony bravia elektrik panosu
5. sony bravia anakart sorunları
6. sony tv yanıp sönen kırmızı ışığı açmıyor
İyi geceler,
Foruma özel islerimden dolayı giremedim,kusuruma bakmayınız.
Bir adet donusturucu temin ettim ve TV bir gün boyunca çalıştı fakat akşam üzeri TV kapandı ve açmaya kalktigim zaman 4 defa kırmızı ışık yanarak uyarı hatası vermeye başladı.
Bir çok denememe rağmen maalesef TV acilmamakta ısrar ediyor )))
Bu konuda öneri sunabilecek olan var mı arkadaşlar?
ARAŞTIRMA YAPMANIZ .
Sony TV - How to troubleshoot a red or blinking light
Sony TV - Kırmızı veya yanıp sönen ışıkta nasıl sorun giderilir
Sony TV 4 Blinking Red Lights Doesn't WORK - 2 Potential Fixes!
Sony TV 4 Yanıp Sönen Kırmızı Işıklar Çalışmıyor - 2 Olası Düzeltme!