muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Cihazı ankaraya götüremem yapmak şart inşallah okurO zaman müsait bir zamanda yapın bu işi, şansa bırakmayın.
Cihazı ankaraya götüremem yapmak şart inşallah okurO zaman müsait bir zamanda yapın bu işi, şansa bırakmayın.
Cihazı ankaraya götüremem yapmak şart inşallah okur
Sorunsuz sıkıntısız yükledi bluetooth ve ağ kartını direk gördü bende sadece ati ve parmak izi driverini yükledim update yapıyorum şuanSiz bilirsiniz.
Kurtulduk emmiBu zamanda Vista
Bu zamanda Vista
Sevgili murat ,benii taaaa nerelere götürdün bilsen "vista" diyerek ama yazmayacağım ,çünkü o yıllardaki arkadaşa çok kırıldım çok ,ama belli olmaz belki ilerde anlatırım "anılarım" daKurtulduk emmi
Sevgili murat ,benii taaaa nerelere götürdün bilsen "vista" diyerek ama yazmayacağım ,çünkü o yıllardaki arkadaşa çok kırıldım çok ,ama belli olmaz belki ilerde anlatırım "anılarım" da
Teklif eden oldu ama kabul etmedim inanKitap yap sat emmi.
Tema aero olduğu için windows 7 ye baya benziyor ama çok sıkıntlı saçma sapan bugları var şuan sıkıntısız çalışıyor laptopSevgili murat ,benii taaaa nerelere götürdün bilsen "vista" diyerek ama yazmayacağım ,çünkü o yıllardaki arkadaşa çok kırıldım çok ,ama belli olmaz belki ilerde anlatırım "anılarım" da
Ben ssd ile win10 kullanıyom sıkıntı yokTema aero olduğu için windows 7 ye baya benziyor ama çok sıkıntlı saçma sapan bugları var şuan sıkıntısız çalışıyor laptop