arkadaşlar lütfen yardım
bu tvyi alsam ana karttını alsam olurmu benim tvyeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Model numarası aynı kartın sağlam olduğunu teyit etmeniz gerek.bu tvyi alsam ana karttını alsam olurmu benim tvye
açıklamaya baktığımda kart arızalı gibi duruyor fakat yazılımsal problemde olabilir.bir görüşüyük arkadaşla kart hakkında bu alacagım tvyi saglammı çürükmü nasıl bilecegim
ilanları takip edeceksin.ne yapacagız hocam bu tvnin ana kartını bulabilirmiyiz bu işlerde acemiyim
arkadaşlar lütfen yardım
Emin olmamakla beraber sorun yazılımsalda olabilir. Eski sony servislerine ulaşıp durumu izah edin.hocam ben pek anlamıyorumda ben kırşehir kamanda kalıyorum kırşehirdeki servisi aradım tv arıza yaptı açıldıgında sadece sony yazısı geliyor servis hafdada bir geliyor tvyi götürdü bakmış anakart gitti dedi pek bulunmuyormuş bulunsada 15000tl dedi tevyi geri getirecek yapacak bişey yok dedi
seside yokdu kulaklık kullanıyordum sesi halletmişdim
arkadaşlar tvyi fazlada çalişmadı akşamları sadece 3.4 saat çalışdı anlamadım nasıl bozuldu sony kaliteli marka diye almıştım