Sony KD-49XF8577 vs LG 49SK8100

A Çevrimdışı

Askn0more

Aktif Üye
29 Mar 2019
109
41
Adem Helvacı Ado , muratala5361 muratala53, A Askn0more hepinize değerli yorum ve düşünceleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim de içimden SONY geçiyordu ve sizin düşünceleriniz de o yönde olmasıyla gönlüm rahat şekilde siparişimi verebilirim.

Adem Helvacı Ado hocam , bu forumu bulmamla birlikte 1 haftadır zaman zaman çeşitli konularda fikirler verdiniz yardımcı oldunuz , hakkınızı helal edin.

Siparişi tamamlamaya gidiyorum, tekrardan teşekkürler:clap2
Rica ederiz kardeşim. Gerek forum atmosferi gerekse satın alma tercihlerimiz hakkında fikir paylaşımı noktasında başta Adem Helvacı Ado hocam olmak üzere tüm üyelerimizin fikri ve emeği için bende teşekkür etmek isterim.

muratala5361 muratala53 kardeşime katılıyorum. İncelemesi için vaktin ve fırsatın olursa satın almayı düşünen diğer üye ve ziyaretçiler için çok faydalı olur.

salihoka Çevrimdışı

salihoka

Aktif Üye
27 Mar 2019
61
Siparişi verdim :) Hepinize tekrardan teşekkürler.

bir hafta kadar kullanıp incelememi yapacağım, sizler kadar bilgi sahibi olmadığımdan normal bir kullanıcı gözüyle hissettiklerimi paylaşabilirim :)

salihoka Çevrimdışı

salihoka

Aktif Üye
27 Mar 2019
61
açıkcası ilk smart TV deneyimim olduğundan çok bir yorum yapamıyorum. Şimdilik memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Android işletim sistemine sahip olmasına bağladığım bazı anlık donmalar yapabiliyor . Tamamen karanlık ortamda intro sırasında aydınlatmadan dolayı kenarlarda ışık sızması yada bulutlanma (ne olduğunu bilmiyorum :) ) ton farkı var. Resmini aşağıda paylaşacağım. Resimde biraz daha belirgin görünmekte normal de resimdeki kadar rahatsız edici gelmesede tamamen karanlıkda izlerken az da olsa hissediliyor.Ama bence bu kısım biraz şans işi, TV nin montajı vs bir çok parametre var işin içinde. Genel olarak memnunum ama henüz çok fazla kullanma fırsatım olmadı ve tamamen normal bir kullanıcı gözüyle aktarıyorum.

123.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52
açıkcası ilk smart TV deneyimim olduğundan çok bir yorum yapamıyorum. Şimdilik memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Android işletim sistemine sahip olmasına bağladığım bazı anlık donmalar yapabiliyor . Tamamen karanlık ortamda intro sırasında aydınlatmadan dolayı kenarlarda ışık sızması yada bulutlanma (ne olduğunu bilmiyorum :) ) ton farkı var. Resmini aşağıda paylaşacağım. Resimde biraz daha belirgin görünmekte normal de resimdeki kadar rahatsız edici gelmesede tamamen karanlıkda izlerken az da olsa hissediliyor.Ama bence bu kısım biraz şans işi, TV nin montajı vs bir çok parametre var işin içinde. Genel olarak memnunum ama henüz çok fazla kullanma fırsatım olmadı ve tamamen normal bir kullanıcı gözüyle aktarıyorum.

123.png

Bu gayet normaldir ve TFT LCD teknolojisinin bir yan etkisidir. :ok
Bu konuyu çözebilmek adına yıllarca ve yüzlerce proje üzerinde çalışılmış olsa da istenen sonuç elde edilemedi maalesef.
Sürekli ışık kaynağı olan bu teknolojide bu gayet olağan bir durum. Ne kadar az hissediliyor ise o kadar başarılı demektir üretici :ok

Geri
Üst Alt