Çevrimdışı lizardking Yeni Üye 13 Eyl 2021 26 17 Eyl 2021 #1 Sony tv için biraz önce arandım. ürünüm şu an yolda geliyor. TV kurulumu için hangi yetkili servisi aramalıyım? kartal/İstanbul
Sony tv için biraz önce arandım. ürünüm şu an yolda geliyor. TV kurulumu için hangi yetkili servisi aramalıyım? kartal/İstanbul
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 21,009 17 Eyl 2021 #2 İki tane yer gösteriyor Sony'nin sitesi ama bilmiyorum; Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İki tane yer gösteriyor Sony'nin sitesi ama bilmiyorum; Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 21,009 17 Eyl 2021 #4 lizardking' Alıntı: ikisi de açmıyor. teşekkürler ? Genişletmek için tıkla ... Sony'nin kendi sitesi. Çağrı merkezi veya web sitesinden talep bırakın. İlla ki döneceklerdir.
lizardking' Alıntı: ikisi de açmıyor. teşekkürler ? Genişletmek için tıkla ... Sony'nin kendi sitesi. Çağrı merkezi veya web sitesinden talep bırakın. İlla ki döneceklerdir.