sony 65x81j

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
genelde android box ve stick olarak xiaomi baya piyasaya hakim 1080p kullandım 1 yıl kurcalamama rağmen standart ev kullanıcısı için ideal belki yeni tv için xiaomi 4k tv stick düşünüyordum diğer markalar cazip gelmiyor nedense
Xiaomi'nin donanım eskidi hocam ondan.
Bahsettiğim Sunny ile yukarıda linkini verdiğim cihazı aynı firma üretiyor zaten. (SEI Robotics)
Sticklere genelde yetersiz soğutma ve kısıtlı port desteği nedeniyle içim sinmiyor.
İsmi Sunny mesela ama ithalatçısı olma durumu dışında pek de müdahale ettiği bir durum yok bence.
Standart Google arayüzü var içinde, yazılımı da muhtemelen SEI'den alıyordur.

Realme Stick de var mesela, o da benzer altyapıya sahip.
BİM veya A101'e gelecekti sanırım. Ya da Şok marketlere.

Kısacası dışı değil de içi önemli diyelim.
Yazılım lisanslı olduktan sonra, standart arayüz olduktan sonra hepsinde aynı olur bence.
Xiaomi Çin'e daha fazla model çıkarttı ama dışarıya yeni bir model getirmedi aslında.
Donanımı güncellemesi lazım.
Mi Box S artık miadını doldurdu bence.

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Yok ama donanımı güzel. Lisans sorunu da yok.
The_SreT The_SreT bu kutularla baya ilgili, o yeterli bilgiyi verir.
Bildiğim kadarıyla Sunny Prime Stick ile aynı donanıma sahipler.
Bunun avantajı ethernet ve usb portlarının olması.
IPTV'cilere özellikle ethernet şart bence.
Tabi ne kadar iyi çalışıyor bilemem.
Henüz alıp kullanmadım.
Ama almayı düşünüyorum.
Sunny Prime Stick ile Thomson Tha100 karşılaştıracak olursak, öncelikle Thomson da s905x2 işlemci var Sunny de ise s905y4 işlemci var, x2 bir tık iyi olsada hemen hemen aynı performans alınır bu iki işlemciden. Genelde X işlemciler kutu cihazlarda Y işlemciler ise stick cihazlarda kullanılıyor. Çok nadir olsada bazı cihazlarda tam terside olabiliyor. Ama bir X3 veya X4 işlemci ile kıyaslamanamaz Y4. Tabi kutu tarzı cihazlar stick ürünlere göre donanım olarak daha cazipler, usb, micro sd, ethernet girişleri gibi avantajları var. IpTv kullananlara ethernet şart mı şöyle şart, evinde 5ghz internet kullanan varsa kablosuz bağlantıda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. 2.4ghz bandında sıkıntılar yaşanabiliyor oda lisans olmayan cihazlarda, lisanslı cihazlar daha stabil bir kullanım sunuyorlar. Çünkü adam akıllı bir yazılımları var, lisanssız cihazlar kablosuz bağlantı performansı tam anlamıyla şans işi.

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
genelde android box ve stick olarak xiaomi baya piyasaya hakim 1080p kullandım 1 yıl kurcalamama rağmen standart ev kullanıcısı için ideal belki yeni tv için xiaomi 4k tv stick düşünüyordum diğer markalar cazip gelmiyor nedense
Xiaomi Tv Stick 4K ile Sunny Prime Stick Tv nin bütün özellikleri aynıdır. İki cihaz arasındaki tek fark Xiaomi de 8gb hafıza bulunmakta Sunny de 16gb hafıza bulunmakta. Diğer herşey kopyala yapıştır aynıdır.

Samurai Çevrimiçi

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
Kusursuz bir film oynatma deneyimi isteniyorsa Apple TV harici neredeyse hepsi sorunludur, Nvidia Shield dahil. Bu cihazların otomatik kare eşleme özelliği bulunmaz. Özellikle arkada büyük objelerin ağır çekimde ilerlediği sahnelerde takıla takıla oynatırlar. Aşağıdaki videoya 17. saniyeden itibaren bakın,

Onun dışında diğer ürünler bence kalite olarak birbirine yakınlar. Bir de Hiremco Matrix diye bir cihaz çıkarmışlar, hem medya oynatıcı hem de uydu alıcı işlevi var.

Geri
Üst Alt