Uydu alıcıya bağlı ama uydu kapalıyken de aynı ekranTV harici bir uydu alıcısına mı bağlı (digiturk gibi) yoksa kendi dahili uydu alıcısına mı bağladınız ? Sorun HDMI kablosunda olabilir mi ?
Arkadaşınızda niye aynı problemi yapmadı onu anlayamadım. Panelde bir arıza olsa onda da aynı şeyin olması gerekirdi.
Reddit'te benzer sorunu yaşayan ve problemi çözen bir post buldum. Fakat servis menüsüne girip bazı ayarları değiştirmek gerekiyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Video varda buraya atamıyorum adem abiye instigram dan attım bakmadı daha size de atayım instigram adresi yazarsanızCOF, Panel, modül, anakart sorunu olabilir.
Video çekerseniz daha iyi olur. C cyarr
Adem Helvacı F fikoloji TEKNOwest
Google Drive'a atıp buraya link atabilirsiniz.Video varda buraya atamıyorum adem abiye instigram dan attım bakmadı daha size de atayım instigram adresi yazarsanız
YouTube koydumGoogle Drive'a atıp buraya link atabilirsiniz.
YouTube koydum
Adem Helvacı üstad yapabilir mi istanbul mekanPanel hatası onarım olmayabilir. Yaşadığınız şehirde panel onarım yapan varsa bi gösterin
Adem usta panel işini bırakdı. İstanbulda pasifik display -istanbul elektronik- ledfix gibi firmalar var onlara ulaşabilirsiniz.Adem Helvacı üstad yapabilir mi istanbul mekan