- 23 Kas 2017
- 21,823
Siz parayı getirin iki günde koronaya iyi gelen forum sitesi varmış diye tüm kanallara çıkalım ??
Abi sen reklamı yap, artan site trafiği bize para getirir, böylece senin ücreti de aradan çıkartmış oluruz. Nasıl ama?

Siz parayı getirin iki günde koronaya iyi gelen forum sitesi varmış diye tüm kanallara çıkalım ??

Peşin satan/veresiye satanAbi sen reklamı yap, artan site trafiği bize para getirir, böylece senin ücreti de aradan çıkartmış oluruz. Nasıl ama?![]()
![]()
İşte ticaret adamıPeşin satan/veresiye satan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sanırım asker sahaya inecek, herşeye el konuldu
Sanırım asker sahaya inecek, herşeye el konuldu
Aynen abi bende haberleri daha yeni açtım herşeye el konuldu diyor RTE.İşler biraz yoğundu kaçırdığımız haber mi var.
Siz nereyi izlediniz acaba ben mi kaçırdım yoksaAynen abi bende haberleri daha yeni açtım herşeye el konuldu diyor RTE.
Kanal d de canlı bağlantı vardı, Atatürk havalimanı hastane olacak, Sultanbeyli havaalanı hastane olacak, binek hayvanların bazilarina el koyulmuştur, kayıp ürünlerin hepsine el koyulmuştur, toplu taşıma araçlara askeriye tarafından binme hakkı tanınmış yani istediği gibi el koyabilir kullanabilir anlamında dedi, metal ve sanayi üretimi içinde bu tarzda bir cümle kullandıSiz nereyi izlediniz acaba ben mi kaçırdım yoksa
Hastanelerimizde teşhis ve tedavi konusunda herhangi bir sıkıntımız yoktur. Yeşilköy Havalimanını, Sancaktepe Havalimanını olduğu kısmı bin odalık hastaneyi yapıyoruz. Süratle buraları bitireceğiz.

Evet askeri hava alanı var, hatırlamayanlar için geçen sene helikopter hemen yakınına düşmüştü.Bende hiç birşey anlamdım neye el koydu şimdi? sancaktepe hava alanı demiş ama orda hava alanı yok, askeri kışla var ordan bahsediyor sanırım 1000 yataklı tek katlı hastane yapılacak falan dedi.