Son Dakika gelişmeleri

önemli bir detay. satılan maske, virüsten korusun diye alınıyor. "açıkta satılan maskeler virüsün kendi evidir" diye düşünmekte fayda var. maskeden virüs kapma ihtimali kadar adice bir şey olabilir mi? hayaldi gerçek oldu bu da. :hmm
Şeytan ayrıntılarda gizli işte.

thy, iç hatları 20 nisan'a kadar ötelemiş.

Son düzenleme:
Maskeyi pazarda markette takmayı zorunlu tutup maskeyi karaborsaya düşürünler
?

?

sokağa çıkmak zorunda olanlara maske zorunlu oldu

Kamu alanlarında kalabalık şekilde bir arada durmak yasak

ikazlara uymayanlara ve ısrar edenlere adli ve idari cezalar tereddütsüz uygulanacak
Bu ve birçok alınan kararları daha ilk günlerde eşimle konuşmuştuk ama hükümet hep geriden geliyor.Daha akşamüstü yol boyunda ki satıcıdan çilek alıyordum adam sanki hiç birşey olmamış gibi davranıyor, hapşırınca da bırak abi kalsın dedim niye ki diyor??

Bir sonraki hamle yine belirli yaş gruplarına belirli saatlerde dışarıya çıkma, market e gitme yasağı gelecek dediydi dersiniz?

Tatil alanlarına gidenlere de bir çift lafım ; ne zengin milletmiş anladık yazlığınız var ama hükümet bunca kapatmayı,kısıtlamayı,siz tatile gidesiniz diye yapmadı.Oturun evinizde arkadaş.Bodruma 125 bin araç gelmiş.?

?

?

?

?

FF488769-AD3E-4459-AF8F-125D51D5DA2A.jpg

??

Bu ve birçok alınan kararları daha ilk günlerde eşimle konuşmuştuk ama hükümet hep geriden geliyor.Daha akşamüstü yol boyunda ki satıcıdan çilek alıyordum adam sanki hiç birşey olmamış gibi davranıyor, hapşırınca da bırak abi kalsın dedim niye ki diyor??

Bir sonraki hamle yine belirli yaş gruplarına belirli saatlerde dışarıya çıkma, market e gitme yasağı gelecek dediydi dersiniz?

Tatil alanlarına gidenlere de bir çift lafım ; ne zengin milletmiş anladık yazlığınız var ama hükümet bunca kapatmayı,kısıtlamayı,siz tatile gidesiniz diye yapmadı.Oturun evinizde arkadaş.Bodruma 125 bin araç gelmiş.?
Hep yazıyorum, virüs öldürmese de cehalet öldürecek... Özetle, hâlâ ders alan çok az maalesef. Bu cehalete sokağa çıkma yasağı ne yapsın.

Sokağa çıkma yasağı tamamen gelse bile
Kıçım kıçım sokakta ilerleyen sanki olaylardan haberi yokmuş gibi davranan odun çok çıkar haa.
demedi demeyin

Birilerine yardırma yapılacak ama günah keçisi aranıyor gibime geliyor aman haa diyeyim

yenilenen uyarı sistemini kullanmak zorunda kalmayalım.

Ekran-Alintisi08ca95b0efab3781.png

Geri
Üst Alt