EuroSport 1 de Verilecek Final...Eskiden izlerdim. ( iyi bir 3 bant oyuncusuyumdur ??)
Ama uzun yıllar izleme şansım olmadı. Ronnie nin o agız harekrtleri fln iyi bi oyuncuydu. Demek ilk turda elenmiş.
Şuan hangi kanalda verılyor turnuva
Final tarihi belli mi peki.EuroSport 1 de Verilecek Final...
Ben Ronnie'nin Bilerek Yenildiği En Azından Çok Ciddiye Almadığı Düşüncesindeyim...
Bu Aradan 3 Bant Bende Yıllarca Oynadım...Bölgesel Ufak Çaplı Turnuvalara'da Katılıyordum...Ama Bi anda Uzaklaştım Eskisi Gibi Keyif Alamamaya Başlamıştım...Şimdi İzleyerek Kendimi Avutuyorum...
Final Bugün...Saatini Yanlış Bilmiyorsam 12,30 da İlk Seans...Final tarihi belli mi peki.
EuroSport u da netten ızleyebılırım sanırım
Aynen bölgesel turnuvalar iyi oluyodu ama artık zamanda yok öyle fırsatta.
Tüh bugunde çalışıyorum maalesef izleyemiycem.Final Bugün...Saatini Yanlış Bilmiyorsam 12,30 da İlk Seans...
Bölgesel Turnuvalar'da Eski Tat Ve Eski Rekabet Yok Malesef...Bizim Akran Jenarasyon O yada Bu Sebeblerle Bilardo Ve Diğer Sporlara Küstürüldü Yada Uzaklaştırıldı...Ki Şuan Bir Çok Spor Dalında Geriye Düşmemiz Ve Yurt Dışına Gönderebileceğimiz Temsilcimiz Kalmaması'da Bu Sebeble'dir
Tüh bugunde çalışıyorum maalesef izleyemiycem.
Valla açıkçası turnuvalardan bi haberim. Nerde nasıl devam etmekte hiç bilmiyorum. Dedıgın gibi bilardo salonları fln kalmadı denecek kadar az. 90 larda baya bi rağbet vardı. Ama şimdi olan salonlarda boş.
Bu Dünkü Yarı Final Maçının Tekrarı...Final Maçını 12,30'da Sanıyordum Ama Akşam 20,30'daymış...Tüh bugunde çalışıyorum maalesef izleyemiycem.
Valla açıkçası turnuvalardan bi haberim. Nerde nasıl devam etmekte hiç bilmiyorum. Dedıgın gibi bilardo salonları fln kalmadı denecek kadar az. 90 larda baya bi rağbet vardı. Ama şimdi olan salonlarda boş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hehehe. Buldum
?? maç bitince anladım bende adını yazdırdı fln deyince spikerBu Dünkü Yarı Final Maçının Tekrarı...Final Maçını 12,30'da Sanıyordum Ama Akşam 20,30'daymış...