youtubede çıkan video reklamları?youtube vıdeoların engelleyemezsın dıye dusunuyorum.
kullandıgınız tv baska browser yuklenebılıyorsa chrome yukleyıp adblok eklentısıyle ısınızı cozebılırısınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunu nasıl yapabiliriz?o konuyu bende düsünüyorum henüz arastirmadim bir cözüm bulursam yazarim fakat bildigim kadariyla tv ye bir program yada eklenti kurup engelleyemezsin aklima gelen tek yöntem router/modem in üzerine reklam engellemek icin bir eklenti kurmak yada kara liste olusturmak adblock gibi uygulamalarin reklam listelerini cihaza entegre edebilirsek reklamlari engellemeyi basarabiliriz
tvnin dns ayarlarında tek kutu çıkıyor.yani sadece birinci sıradaki dns adreslerını ekleyebılıyorsunbiraz önce dns server degistirerek reklamlari engellemeyi denedim sadece youtube uygulamasinda test ettim ise yaramadi fakat diger uygulamalarda ise yarar herhalde router/modem arayüzünden yada tv nin baglanti ayarlarindan dns serveri degistirerek deneyebilirsiniz alternatif bulana kadar belki isinize yarar
176.103.130.130
176.103.130.131
veya IPv6 adreslerini kullanın
2a00:5a60::ad1:0ff
2a00:5a60::ad2:0ff
daha fazla secenek yada ayrintili bilgi icin :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ben lg tv kullanıyorum.dns eklemek i,çin tek bölüm var.yani örneğin 176.103.130.130 dns adresını yazıyorum.altta ikincisini eklemek için bölüm yok.kendı tarayıcısından başka tarayıcıda indiremıyorum
tam tersine ben yasaklı sitelere girmek sadece reklamları engellemek istiyorumNorton safe dns in dns lerini modeme girer iseniz youtube ve yasakli sitelerin cogunu kullanamaz giremezzsiniz.
Ayrica bazi modemlerde ip adresi kisitlama aranacak kelimeleri de kisitlama ozelligi vardi diye hatirliyorum...
Son düzenleme: