Smart TV'de arkaplan resmi indirmek

E Çevrimdışı

Ebuhasan

Aktif Üye
23 Kas 2018
77
28
Vestel MB120 TV'imde arkaplan resmi değiştirmek istiyorum. Ancak, sorun şu, nasıl yapacağım? Nereden indireceğim? Flickr'dan deniyorum indirmeyi, bazı resimler paralı. hadi ücretsiz resmi bulduk diyelim, nasıl arkaplan resmi yapacağım? Teşekkürler.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Resmin çözünürlük değeri olması lazım diye hatırlıyorum,en iyisi çeşitli çözünürlükte resimler bul-indir, usb belleğe at,usbyi tvye tak ve menüden Fotoğraflar seç,foto ekrana geldiğinde altta yazar zaten ekran resmi veya açılış resmi (logosu) yap diye,OK tuşuna bas,işte açılış resmi :)

EK:
Açılış resmi oluyor da arka planı bilmiyorum,benim kart MB91

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
İstediğiniz fotoğrafı boot0.jpg olarak adlandırıp ftp aracılığı ile conf/Customer içerisinde ki boot0.jpg ile değiştirebilirsiniz

bunun için vestel toolbox ve winscp kullanabilirsiniz

E Çevrimdışı

Ebuhasan

Aktif Üye
23 Kas 2018
77
28
İstediğiniz fotoğrafı boot0.jpg olarak adlandırıp ftp aracılığı ile conf/Customer içerisinde ki boot0.jpg ile değiştirebilirsiniz

Doğrusunu söylemek gerekirse, anladıysam, arab olayım.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Doğrusunu söylemek gerekirse, anladıysam, arab olayım.
Yani çözünürlükle uğraşamam dersen bu programla istediğin resmi ayarlıyabilirsin demiş sevgili Labnet,yani iki yol var,ya usb bellekten yapacaksın veya toolbox ile,tabii toolbox kullanarak tvye bağlanmayı da yapman lazım,ama istersen usb dene bence.

E Çevrimdışı

Ebuhasan

Aktif Üye
23 Kas 2018
77
28

Çok yeni şeyler öğrendim sayende. Peki, FTP kablolu mu oluyor, kablosuz mu?
hocam siz nasıl bir resim istiyorsunuz ve tv niz 4k mı fhd mi ona göre bilgi verirseniz resmi temin edip teraspy teraspy hocanın yöntemiyle kolayca değiştirebilirsiniz
Vestel MB120 4K Smart TV. Resmi arkaplan'a koymak istiyorum. TV'nin fabrikasyon olarak içinde sınırlı sayıda resim bulunuyor. Flickr'dan ücretsiz olarak bulursam indireceğim.

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Çok yeni şeyler öğrendim sayende. Peki, FTP kablolu mu oluyor, kablosuz mu?
Vestel MB120 4K Smart TV. Resmi arkaplan'a koymak istiyorum. TV'nin fabrikasyon olarak içinde sınırlı sayıda resim bulunuyor. Flickr'dan ücretsiz olarak bulursam indireceğim.
Hocam smart uygulamasının arkaplanından bahsediyorsak oraya ekstra resimbekleyemiyoruz maalesef bizim bahsettiğimiz açılış logosu olan vestel yazısını değiştirmek

Ftp hem kablolu hem kablosuz olarak da bağlanılabilir ama dediğim gibi smart arka plandan bahsediyorsak bir işinize yaramaz

E Çevrimdışı

Ebuhasan

Aktif Üye
23 Kas 2018
77
28
Değiştirmek istediğim tam olarak buydu. Demek, mümkün değil imiş. Neyse, teşekkürler.

R Çevrimdışı

Reza3314

Yeni Üye
5 May 2021
4
51
Yani çözünürlükle uğraşamam dersen bu programla istediğin resmi ayarlıyabilirsin demiş sevgili Labnet,yani iki yol var,ya usb bellekten yapacaksın veya toolbox ile,tabii toolbox kullanarak tvye bağlanmayı da yapman lazım,ama istersen usb dene bence.
Merhaba İran'dan memnunum. Ve yakın zamanda bu derneğe üye oldum. Sizlerle çalışmaktan mutluluk duyuyorum sevgili hocalarım. Bunu daha önce söylediğim için özür dilerim maalesef bu konuda Westel'in ana menüsünün önyükleme logo görüntüsünü veya arka plan görüntüsünü ve bu panoyu kullanan ürünlerin arka plan görüntüsünü değiştirmiyorum, birkaç gündür araştırıyorum, ama maalesef gönderi tamamlandı, adımı açıkla, görmedim Sevgili dostum, ister siz ister köleliğin efendisi arkadaşlarınız, cevabınız soru soran kişinin anlayacağı şekilde olmalıdır. Gerekli programları ve nasıl çalışılacağını anlatan bir yazı varsa bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim tüm iyi arkadaşlarıma teşekkürler.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Merhaba İran'dan memnunum. Ve yakın zamanda bu derneğe üye oldum. Sizlerle çalışmaktan mutluluk duyuyorum sevgili hocalarım. Bunu daha önce söylediğim için özür dilerim maalesef bu konuda Westel'in ana menüsünün önyükleme logo görüntüsünü veya arka plan görüntüsünü ve bu panoyu kullanan ürünlerin arka plan görüntüsünü değiştirmiyorum, birkaç gündür araştırıyorum, ama maalesef gönderi tamamlandı, adımı açıkla, görmedim Sevgili dostum, ister siz ister köleliğin efendisi arkadaşlarınız, cevabınız soru soran kişinin anlayacağı şekilde olmalıdır. Gerekli programları ve nasıl çalışılacağını anlatan bir yazı varsa bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim tüm iyi arkadaşlarıma teşekkürler.
Hoş geldiniz.
Tv çalışırken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

R Çevrimdışı

Reza3314

Yeni Üye
5 May 2021
4
51
Xvision مدل 49XL615
تلویزیون مونتاژ X-Vision یکی از شرکت های تابعه Madabran (LG) است.
در زیر عکس هایی از مادربرد - صفحه تغذیه و منبع تغذیه - و پنل و صفحه تلویزیون را ارسال خواهم کرد. دوستان و معلمان عزیزم ، لطفاً مرا در این شرایط راهنمایی کنید.
من توانستم پرونده های موجود در عکس را با درایو فلش از خود تلویزیون بارگیری کنم.
1- چگونه می توان فایل بروزرسانی را پیدا کرد که این مدل را پیدا کرد

2- نحوه تغییر آرم بوت.

3- نحوه تنظیم کنترل LG در معدن

Screenshot_1bff98fd1c0d4e6a4.jpg
Screenshot_2fd7043f72e63c0f4.jpg
Screenshot_3b7f3be83289d3d91.jpg
Screenshot_40143445392b4107b.jpg
Screenshot_89d09c0358f8deabb.jpg
Screenshot_9172daa4f0653eafd.jpg
Screenshot_5b264412482b7e8e1.jpg
Screenshot_6.jpg
Screenshot_7.jpg