Vestel MB120 TV'imde arkaplan resmi değiştirmek istiyorum. Ancak, sorun şu, nasıl yapacağım? Nereden indireceğim? Flickr'dan deniyorum indirmeyi, bazı resimler paralı. hadi ücretsiz resmi bulduk diyelim, nasıl arkaplan resmi yapacağım? Teşekkürler.
Doğrusunu söylemek gerekirse, anladıysam, arab olayım.İstediğiniz fotoğrafı boot0.jpg olarak adlandırıp ftp aracılığı ile conf/Customer içerisinde ki boot0.jpg ile değiştirebilirsiniz
bunun için vestel toolbox ve winscp kullanabilirsiniz
İstediğiniz fotoğrafı boot0.jpg olarak adlandırıp ftp aracılığı ile conf/Customer içerisinde ki boot0.jpg ile değiştirebilirsiniz
Yani çözünürlükle uğraşamam dersen bu programla istediğin resmi ayarlıyabilirsin demiş sevgili Labnet,yani iki yol var,ya usb bellekten yapacaksın veya toolbox ile,tabii toolbox kullanarak tvye bağlanmayı da yapman lazım,ama istersen usb dene bence.Doğrusunu söylemek gerekirse, anladıysam, arab olayım.
Çok yeni şeyler öğrendim sayende. Peki, FTP kablolu mu oluyor, kablosuz mu?İstediğiniz fotoğrafı boot0.jpg olarak adlandırıp ftp aracılığı ile conf/Customer içerisinde ki boot0.jpg ile değiştirebilirsiniz
Vestel MB120 4K Smart TV. Resmi arkaplan'a koymak istiyorum. TV'nin fabrikasyon olarak içinde sınırlı sayıda resim bulunuyor. Flickr'dan ücretsiz olarak bulursam indireceğim.hocam siz nasıl bir resim istiyorsunuz ve tv niz 4k mı fhd mi ona göre bilgi verirseniz resmi temin edip teraspy hocanın yöntemiyle kolayca değiştirebilirsiniz
Hocam smart uygulamasının arkaplanından bahsediyorsak oraya ekstra resimbekleyemiyoruz maalesef bizim bahsettiğimiz açılış logosu olan vestel yazısını değiştirmekÇok yeni şeyler öğrendim sayende. Peki, FTP kablolu mu oluyor, kablosuz mu?
Vestel MB120 4K Smart TV. Resmi arkaplan'a koymak istiyorum. TV'nin fabrikasyon olarak içinde sınırlı sayıda resim bulunuyor. Flickr'dan ücretsiz olarak bulursam indireceğim.
Maalesef hocamselamlar Toolbox android uygulaması varmı ustam malum pc yok
Merhaba İran'dan memnunum. Ve yakın zamanda bu derneğe üye oldum. Sizlerle çalışmaktan mutluluk duyuyorum sevgili hocalarım. Bunu daha önce söylediğim için özür dilerim maalesef bu konuda Westel'in ana menüsünün önyükleme logo görüntüsünü veya arka plan görüntüsünü ve bu panoyu kullanan ürünlerin arka plan görüntüsünü değiştirmiyorum, birkaç gündür araştırıyorum, ama maalesef gönderi tamamlandı, adımı açıkla, görmedim Sevgili dostum, ister siz ister köleliğin efendisi arkadaşlarınız, cevabınız soru soran kişinin anlayacağı şekilde olmalıdır. Gerekli programları ve nasıl çalışılacağını anlatan bir yazı varsa bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim tüm iyi arkadaşlarıma teşekkürler.Yani çözünürlükle uğraşamam dersen bu programla istediğin resmi ayarlıyabilirsin demiş sevgili Labnet,yani iki yol var,ya usb bellekten yapacaksın veya toolbox ile,tabii toolbox kullanarak tvye bağlanmayı da yapman lazım,ama istersen usb dene bence.
Hoş geldiniz.Merhaba İran'dan memnunum. Ve yakın zamanda bu derneğe üye oldum. Sizlerle çalışmaktan mutluluk duyuyorum sevgili hocalarım. Bunu daha önce söylediğim için özür dilerim maalesef bu konuda Westel'in ana menüsünün önyükleme logo görüntüsünü veya arka plan görüntüsünü ve bu panoyu kullanan ürünlerin arka plan görüntüsünü değiştirmiyorum, birkaç gündür araştırıyorum, ama maalesef gönderi tamamlandı, adımı açıkla, görmedim Sevgili dostum, ister siz ister köleliğin efendisi arkadaşlarınız, cevabınız soru soran kişinin anlayacağı şekilde olmalıdır. Gerekli programları ve nasıl çalışılacağını anlatan bir yazı varsa bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim tüm iyi arkadaşlarıma teşekkürler.