slm

@teknovest Hoşgeldiniz.

vestel servisde çalışıyorum

Oooo o zaman çok sohbetimiz olur nasipse.

Yıllardır servis sahipleri ve çalışanlarının şu forumlara gelip biraz olsun olaylara bir de vatandaş gözüyle bakabilmesi için çok didindik, bu günleri de görmek nasip oldu sonunda, Umarım erkenden bırakıp gitmezsin :ok

Bölgen neresi kardeşim? (Yaş kaç bu arada? kardeşim diyorum ama)

Hoşgeldin teknoloji ve paylaşımı sever kardeş...
Güzelleştikçe büyüyor, büyüdükçe güzelleşiyoruz.

Hoşgeldin teknoloji ve paylaşımı sever kardeş...
Güzelleştikçe büyüyor, büyüdükçe güzelleşiyoruz.
O zaman?

Çay :kiskis

:cay

çalışan ustayım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam yaş45

Ankara 'da 8 yıl kaldım. Ankara 'yı Ankara yapan yegane semboldür Anıtkabir !

Kocatepe Camisi, Ankara Kulesi de semboldür ama ilk sıra, hep ve tek Atatürk 'ündür. Bu günde, yarında...

Çok isterim gelmeyi, lakin çalıştığım iş günlük iznimi bile kullandırmıyor maalesef :/

Gidenlerin savaşların temsili ortamını çok seveceğine eminim, mermi sesleri, ateşler...

Ankara 'da 8 yıl kaldım. Ankara 'yı Ankara yapan yegane semboldür Anıtkabir !

Kocatepe Camisi, Ankara Kulesi de semboldür ama ilk sıra, hep ve tek Atatürk 'ündür. Bu günde, yarında...

Çok isterim gelmeyi, lakin çalıştığım iş günlük iznimi bile kullandırmıyor maalesef :/

Gidenlerin savaşların temsili ortamını çok seveceğine eminim, mermi sesleri, ateşler...

Biz de senin için oradan sana canlı yayın yaparız kardeşim, yeter ki gönüller bir olsun :ok

ihtiyar heyeti loading... :nanik

gerçi 37 benimki de, bende o gruba dahilim sanırım :cak

DH de bir konu vardu Suzi Dilara nın açtığı gereksiz Mesajlar bölümünde hani, +25 di konu, Biz de +40 mı yapsak ne yapsak :kop

Tamam tamam senin için +37 yaparız madem ihtiyar olmaya bu kadar heveslizin :kop

Ehtiyarlar bastı burayı. Uzasak iyi olacak :haha

Geri
Üst Alt