Teşekkür ederim123 ekran odan için büyük değilse bu ürünü öneririm. Dün de başka arkadaş öneri istemişti, bu tv akrabamda var, ben baya beğendim kalitesini. İki link bırakıyorum, ikisi de aynı tv. Hangi siteden almak istersen ordan bakarsın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
123 ekran odan için büyük değilse bu ürünü öneririm. Dün de başka arkadaş öneri istemişti, bu tv akrabamda var, ben baya beğendim kalitesini. İki link bırakıyorum, ikisi de aynı tv. Hangi siteden almak istersen ordan bakarsın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu TV lerin Ekran Panelleri nedir IPS mi VA mı123 ekran odan için büyük değilse bu ürünü öneririm. Dün de başka arkadaş öneri istemişti, bu tv akrabamda var, ben baya beğendim kalitesini. İki link bırakıyorum, ikisi de aynı tv. Hangi siteden almak istersen ordan bakarsın.
Bu TV lerin Ekran Panelleri nedir IPS mi VA mı
Samsung VABu TV lerin Ekran Panelleri nedir IPS mi VA mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Va paneldirBu TV lerin Ekran Panelleri nedir IPS mi VA mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ustacım görmemişim pardonSamsung VA