Pes fifa gta gibi oyunların crack piyasası bitmez çünkü gereksiz pahalılar. Diğer oyunlarda azalma olur gibi kampanyalar yüzünden
Oyun kırma işleri kesinlikle bitmez. Bu piyasanın zaten oyun yapımcılarının elinde olduğunu düşünüyorum. Para ödeyerek ulaşamayan insanlara arka kapıdan ulaştırarak popilasyonlarını arttırdıklarını düşünüyorum hatta böyle olduğuna inanıyorum. Bunu en bilindik şekilde uygulayan Microsoft dur.
Tr şartları için değil normali pahalı bence tamam güzel oyun eyvallah ama oyun para üstüne kuruluPES ve FIFA'yı bilmem ama GTA pahalı değil. En azından PC için.
Steam gerçek kur ile fiyat uygulasa daha yüksek olurdu fiyatı.
Tr şartları için değil normali pahalı bence tamam güzel oyun eyvallah ama oyun para üstüne kurulu
Satın al 1 hafta sonra kırılmış olurKendimi bildim bileli football manager serisini oynarım orjinal alırım sağolsunlar arkadaşlar hemen kırıyorlar oyunu. 2020 yi crack li oynayim dedim bu sefer para vermeyim nasıl olsa kırılıyor 6 aydır kiramadilar ?
cpy nin yaptıkları (crack) sağlam öyle sorunlar yok tecrübe edilmiştirOyun işlerini bırakalı heralde bir 10 sene olmuştur. Şimdi ne oynayacak güçte bilgisayarım nede vaktim var?
Ama en son hatırladığım crackli oyunlarda her zaman sorun çıktığı? Bölüm geçersin hop oyunda bug vardır takılı ilerleyemezsin,Patch yapsan crack uçar, crack uçunca Save yaptığın bölümler giderdi.?
Bunun dışında özel bölümler açılmaz, Multi oyunlar çalışmazdı.Şimdi nasıldır bilmem ama steam olayları falan gençler arasında popüler.Çoğu birden fazla arkadaş ortak olarak alıyor, hatta bu yüzden kaç oldu migrosta , şok ta şu ön ödemeli kartlara para yükletirken gördüm.Demek ki iyi bir pazar var ki bir sürü elektronik ödeme uygulaması türedi,paycell,tosla,papara ıvırı zıvırı anladığım tamamen reşit olmayan gençlere yönelik sistemler.Kampanyaları falanda genelde oyun,müzik, oyun pin i üzerine oluyor.?
valla cpy nedir bilmiyorum bile.Demek istediğim arkadaşım hala oynuyor onlar bile steam dan alıyorlar.Benim tespitim gençler orijinal oyun alıyor artık,mp3 indirme olayı bile yok çoğu deezer, Spotify falan alıyor.Sorsan para yok ama 3 şeysiz yaşamayan insanlar biliyorum netflix, Spotify, steam?cpy nin yaptıkları (crack) sağlam öyle sorunlar yok tecrübe edilmiştir