Siz hangi navigasyon programını kullanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ONOFF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ONOFF

Aktif Üye
Puan 28
Çözümler 0
ONOFF
Telefonda kullandığınız navigasyon programı hangisi. Artı eksileri ile düşüncelerinizi belirtmenizi rica ederim.

En iyi telefon navigasyon programı aranıyor ?

Google maps tekbasına yetıyor.

google haritalar kullanıyorum.yandex te iyi fakat reklam olayı can sıkıcı

Bende Google harita kullanıyorum. Ama en iyi hangisi diye sorarsan igo proğramı. Ama ücretli olduğunu belirtmek isterim. Satın almayı düşünüyorsan önce iyice araştır. Birçok sürümü var. Bazısı daha kullanışlı.

Yandex kullanıyorum.Sebebi hız limitlerinide gösterip uyarması
Ama arada sapıtıyor.Alakasız yerlere götürüyor.

Google haritalar ise sorunsuz adrese teslim ama hız limitlei yok.Yada var ben bilmiyorum.Ücretli olanları kullanma ihtiyacı hissetmedim.

Ücretsiz olanlardan en iyisi kesinlikle Yandex. Google Haritalar'a göre arayüzü daha anlaşılır ve kolay.

Reklamlar da yalnızca araç durunca göründüğünden bence sorun olmuyor.

Ben Google Haritalar'ı kullandım ama bazı yerlerde saçmalayınca şuan HERE WeGo kullanıyorum.

google maps gayet kullanışlı ve yeterli.. yandex yazlıktan dönerken beni trafikten kurtaracağım derken keçi yoluna sokmuştu, arabayı bırakıp yola develerle devam ettik? o gün bugündür google maps forever diyorum:cigara

Google maps kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım

Igo hem ücretli hem de güncelleme geç geliyor.

Ücretli kullanıyorum mahalle bakkalına kadar gösteriyor. çok dar yollarda Google maps ta sokakları karıştırıp aynı yerde döndüğüm çok oldu.

40-50 adres eklendiğinde, bu adreslerin planlamasını yapabilecek bir uygulama arayışındayim. Yani beni adreslerin eklenme sırasına göre yönlendirmek yerine, o adreslere yakın, uzak, yol üstünde seklinde planlayarak götürmesini istiyorum. yardımlarınızdan dolayi simdiden teşekkürler...

edit

Tüm bu işlemler igo basarsoft adlı navigasyonla yapılabiliyormuş.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt