grezimonk
Süper Üye
- 21 May 2018
- 752
o sinovac istiyordur... en az yan etkili o...Sıra gelirse öncelik Biontech bakalım.
Evde pederi ikna edemiyoruz aşı olmaya o da ayrı.
o sinovac istiyordur... en az yan etkili o...Sıra gelirse öncelik Biontech bakalım.
Evde pederi ikna edemiyoruz aşı olmaya o da ayrı.
Yaptırım gelmeli. Randevu aldığı halde gitmeyen tonla insan var.Bende Ruslara karşı nedense şüpheliyim,burada (Ukrayna) duyduklarım,internette okuduklarım ve bazı ülkelerden bu aşının red yemesi üst üste geldi. 50milyon doz gelmiş sanırım. Sıra gelse Çin Alman dinlemem yaptırırım. Aşı karşıtı çevremdede çok var,bir video var aşı olanlara metal nesnelerin yapıştığı,buna inanmışlar. Dilimde tüt bitiyor ama bu iş devletin ciddi yaptırımıyla biter. Olmayana ciddi önlemler alınmalı,alınacakta sanırım.
Mesele o değil ki.o sinovac istiyordur... en az yan etkili o...
hissetmez bile Türkan Özilhan hastanesin'dekiler hiç acıtmadan yapıyorsa sıkıntı olmaz...Mesele o değil ki.
İğne ile arası iyi değil.
Eve virüs getirmesin de.hissetmez bile Türkan Özilhan hastanesin'dekiler hiç acıtmadan yapıyorsa sıkıntı olmaz...
aşı olunca asıl siz dikkat edeceksiniz taşıyıcı olabilecek olan siz oluyorsunuz...Eve virüs getirmesin de.
Taşıma riski her türlü mevcut.aşı olunca asıl siz dikkat edeceksiniz taşıyıcı olabilecek olan siz oluyorsunuz...
E nabız'a giriş yaparak öncelik hakkınız var mı? Sıranız gelmiş mi? Kontrol edip randevu alabilirsiniz. E nabız şifreniz yoksa e devlet üzerinden geçiş yapılabiliyor.Randevu alabilen oldu mu? 40 ve üstü...
Her iki marka aşı için forumdaki üyelerden aşı olanların yaşadıkları yan etkileri paylaşması için 10 Gün önce konu açacaktım vaz geçtim. 10 Gün önce Biontech aşısı yapırdım zaten başka seçenek yoktu ertesi gün omuz civarı çok az ağrı yaptı bir sonraki gün hafif uyku hali sonrası her şey normaldi. Abartılan yan etkiler olmadı.o sinovac istiyordur... en az yan etkili o...
Öncelik varda.. Randevu alamıyorum. Bulunamamıştır felan yazıyor. Neyse takip etmek lazım ?E nabız'a giriş yaparak öncelik hakkınız var mı? Sıranız gelmiş mi? Kontrol edip randevu alabilirsiniz. E nabız şifreniz yoksa e devlet üzerinden geçiş yapılabiliyor.
Öncelik varda.. Randevu alamıyorum. Bulunamamıştır felan yazıyor. Neyse takip etmek lazım ?
Arkadaşım için randevu alacaktık sistem hata veriyor. 182 Aradık sistemde iyileştirme yapılıyor. Kişilerin bilgilerine ulaşamıyoruz cevabını aldık.devlet hastanelerini kontrol edin... aile hekiminde yoksa...