FaTih45kyk
Yeni Üye
- 12 Ağu 2019
- 19
- 26
Bu ay oldu 1 ölü pixselim var iade hakımı kullanmak istedim ancak ürünü iade almadılar 14 gün iade hakımı hiçe sayıyor ve satıcı firma şunu diyor servis ne derse o bizi bağlamaz iyi de ben paramı Sinerji'ye verdim ama endeks bilişim iademi onaylamadı endeks bilişim RMA servis kendisi Gigabyte marka direktörü yani satıcı onlar değil, servis de şunu diyor beyefendi iadeyi onaylıyan yine satıcı firmadır biz ürünü kontrol etik siyah 1 ölü pixsel bulduk ancak Gigabyte marka 3'den fazla ölü pixseli ürünleri iade değişim yapıyor dedi,
Şu anda 14 gün iade hakımdan menedildim satıcı firmayı arıyorum diyorlar isterseniz tüketici hakkemi dava edin ancak fark etmez diyor bizim yapabilcemiz bir şey yok denildi bana, ancak ben birçok kes farklı sitelerden ürün iade etim İncehesap Hepsiburada ve GameGaraj bunlar koşulsuz iade 20 iş günün de iade ücretimi onay verdi şu anda 2600₺ çöp edildi ürünü kullanamıyorum koli de duruyor Sinerji bilgisayara aldanmayın tamamen yüzsüzler.
Ölü pixselim olan ürün Gigabyte M.27F 27 inç.
thh ye başvuru yapmak istiyorum ne yazmam gerek bilmiyorum yardımcı olacak varsa iyi olur
Adem Helvacı hocam bu konuda ne yapmalıyım pek bilgim yok ürünü iade almadılar kurusuma bakmayın ancak videolarınızı izledim sizden destek almak için etiketledim
Şu anda 14 gün iade hakımdan menedildim satıcı firmayı arıyorum diyorlar isterseniz tüketici hakkemi dava edin ancak fark etmez diyor bizim yapabilcemiz bir şey yok denildi bana, ancak ben birçok kes farklı sitelerden ürün iade etim İncehesap Hepsiburada ve GameGaraj bunlar koşulsuz iade 20 iş günün de iade ücretimi onay verdi şu anda 2600₺ çöp edildi ürünü kullanamıyorum koli de duruyor Sinerji bilgisayara aldanmayın tamamen yüzsüzler.
Ölü pixselim olan ürün Gigabyte M.27F 27 inç.
thh ye başvuru yapmak istiyorum ne yazmam gerek bilmiyorum yardımcı olacak varsa iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem Helvacı hocam bu konuda ne yapmalıyım pek bilgim yok ürünü iade almadılar kurusuma bakmayın ancak videolarınızı izledim sizden destek almak için etiketledim
Son düzenleme: