smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,531
- 53
Anlamadığınız süre satıcının malı sattıktan, fatura kestikten ya da garanti belgesini kaşeledikten sonra başlar ve tavsiye edilen kullanım ömrü 7 (yedi) yıldır. Bu süre bitiminden sonra cihaz bozulmasa dahi hukuki ömrünü tamamlamış demektir.Hocam aynı şeyleri söylüyoruz aslında. ?
Anlamadığım bu süre ne zaman başlıyor. Benim fatura tarihim ise eyvallah, ben başımın çaresine bakarım ama bu malı 5 yıl önce satın alan neyleyecek![]()
Çift bıçaklı. Uzunca bir süre kullanmamıştık. Geçen sene bu aralar ilk kullanımda bıçaklardan biri aralıklarla dur kalk yaparak dönmeye, sonrasında hiç dönmemeye başladı. Motor çalışıyor bu arada. Açıp baktım içine. Triger kayışına benzer iki tane kayış zamanla çürümüş. Dişler aşınıp dökülüp gittiğinden bıçağı çeviremiyormuş. Sinbo'yu falan aramadım ama internette baktım. Ankara Ulus'ta biri 60 liraya satıyormuş çiftini. Bir de Aliexpress'ten bakayım dedim. Ölçülerine göre uygun kayışların çiftini o gün için her şey dahil 16 liraya getirttim Çin'den. Taktım ve makine ilk günkü gibi çalışmaya başladı.