zam az geldi ,en düşük sigara 100 tl üstü olmalıSigara içmiyorum,6 yıl oldu bırakalı ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ,çünkü elimde çerez,habire atıştırıyorum ?
hiçte bile,paket başı 100 tl ceza kesin mecbür 110 tl olurSİGARAYA YAPILAN ZAM ÜLKE EKONOMİSİNE DARBEDİR. KAÇAK SİGARA TİCARETİ YAPAN TERÖR ÖRGÜTÜNE FİNANSAL KAYNAK SAĞLAMAKTIR
Yakında çerezlere zam gelecekmiş (şaka tabi).Ama doğru bak sigarayı bırakıpta çerez sakız yiyenleride düşünmek lazım diyebilirler sn teraspySigara içmiyorum,6 yıl oldu bırakalı ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ,çünkü elimde çerez,habire atıştırıyorum ?
Zırt-pırt geliyor zatenYakında çerezlere zam gelecekmiş (şaka tabi).Ama doğru bak sigarayı bırakıpta çerez sakız yiyenleride düşünmek lazım diyebilirler sn teraspy
Çocukken zeki alasya metin akpınarın kabaresi vardı.Kibarcık falan vardı..Metin sigarayı bırakmak için ne yapsa onun bağımlısı oluyordu kuruyemiş vs vs..Zeki en sonunda sen sigaraya devam et abi demişti.Sizinki biraz ona benziyor. Gerçi beş yıl olmuş aman amanZırt-pırt geliyor zaten
Bu arada hanım "6 değil,5 oldu" dedi,yani bırakalı 5 yıl olmuş daha,bana 6 gibi geldi ,çerez iyide bu seferde yağ bağlıyoruz, gerçi köydeki bisikletimi (önceden yazmıştım,yine senin konuda,foto çekmeyi unuttum,gideceğim yine,o zaman çekerim) onardım güzelcene, orada hergün 4 km gidip-geliyorum(2+2) ama aslında çerez yerine tespih çekeyim dedim,bu seferde efendim "pat-pat-pat ,şakıdık-şukuduk" gürültü oluyormuş diye çereze devam dedim,leblebiyi biraz önce bıraktım,tabak boşaldı da
Ama kafamız güzel nasıl güzelzam az geldi ,en düşük sigara 100 tl üstü olmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hiçte bile,paket başı 100 tl ceza kesin mecbür 110 tl olur