Sıfır veya ikinci el beyaz eşya ve mobilya tavsiyesi-İstanbul

M Çevrimdışı

Messiv35

Yeni Üye
3 Haz 2023
33
Selamlar. 2 ay önce İstanbul'a taşındım, aciliyetten dolayı hızlıca eşyalı bir eve çıktım ama eşyaların ve evin kendi sorunlarından dolayı çıkmaya karar verdim. 1 ay içinde eşyasız bir eve çıkacağım. Bekar olduğum için fiyatlardan dolayı çok da sıfır alma taraftarı değilim ama ikinci elini de temiz nereden alabilirim bilmiyorum. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve ocak tavsiyelerine ihtiyacım var. Davlumbaza çıkacağım evde olup olmadığına göre karar vereceğim.

Beyaz eşya dışında mobilya olarak köşe koltuk, baza ve yatak, sandalye, halı, giysi dolabı ya da direkt giysilerin asıldığı, açık şekilde olan basit askılıklardan almayı planlıyorum. Başka neye ihtiyacım olacak emin değilim.

Şu an Bahçelievler Yenibosna'dayım yine buralardan ev tutmayı planlıyorum. Spotçulardan al diyorlar ama onlarda da dürüstünü bulmak zor diyorlar. İnternette defolu/teşhir ürünleri sattığını iddia edenler var, fiyatları gerçekten uygun ama kötü yorumlara baktığımda çoğu yorumda bozuk ürünleri basit tamirle sattıkları ve kısa sürede tekrar bozuldukları yazıyor. Sıfır uygun fiyatlı modeller ya da güvenilir alışveriş yapabileceğim yerler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, hayırlı günler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,153
Spotçulara temiz eşyalar düşüyor fakat sana nasip olur mu .? Defolu, darbeli eşyaların satıldığı yerlerden sıfır eşya almaya bakın faturalı-faturasız almak size kalır.
Arkadaşım Adana Kocavezirde XL buzdolabını yan tarafı çizik olduğu için sıfır fiyatının %30 altına almıştı.

Geri
Üst Alt